Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Actuele informatie over de heropening

In deze periode vliegen de maatregelen en veranderingen je om de oren. Om het voor iedereen allemaal zo overzichtelijk mogelijk te houden, verzamelen we op deze pagina betrouwbare informatie, inspiratie en bronnen.

Via het prikbord vind je onze laatste mededelingen. Daarnaast staat er meer informatie en inspiratie voor je klaar op de volgende plekken:

  • 🎬 MundoTV
    Onze ‘Digitale Opvang’. Een grote verzameling aan video’s, gemaakt door onze collega’s, om in contact te blijven met de kinderen.

  • 💡 Mundo’s HuisSpots.
    Een verzameling aan inspiratie om samen of juist even alleen, tot rust te komen.

Op het prikbord vind je onze laatste mededelingen en links naar betrouwbare bronnen voor meer informatie.

Informatie vanuit Rijksoverheid


Tips vanuit het Nederlands Jeugdinstituut


Hulp van het Rode Kruis


Informatie van het FNV

Wat gebeurd er met ingekochte vakantiedagen?

Heb je als ouder in je contract vakantiedagen ingekocht, maar vanwege de sluiting van afgelopen maanden niet gebruikt, dan blijven die gewoon voor je beschikbaar. Wil je nog gebruik maken van vakantiedagen in de komende meivakantie, geef het dan zo snel mogelijk door via de ouder-app.

Moet ik een aanvraag doen voor de tegemoetkoming?

Nu bekend is geworden dat de buitenschoolse opvang weer open mag zullen de belastingdienst en Sociale Verzekeringsbank er alles aan doen om de tegemoetkoming over de periode, dat we geen opvang konden bieden, te berekenen en uit te keren. Als ouder hoef je hier geen aanvraag voor te doen.

Wel of niet naar de opvang?

Veiligheid van de kinderen en onze medewerkers is van het allergrootste belang. Daarom vragen wij aan iedereen om zich aan de regels te houden en de aanwijzingen op de locaties te volgen. Oudervereniging BOinK, heeft samen met AJN Jeugdartsen Nederland, een handige beslisboom gemaakt. Zo weet je snel welke thuisblijfregels gelden voor je kind bij een neusverkoudheid.

Tot slot

Natuurlijk wil iedereen dolgraag dat het weer is zoals ‘normaal’, maar zover is het nog niet. De komende tijd zullen we stap voor stap te horen krijgen wat wel en niet mag en laten we ons door experts adviseren. We zorgen er in ieder geval voor dat de kinderen weer leuke belevenissen kunnen beleven en mooie herinneringen kunnen maken.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan kan je altijd terecht bij de pedagogisch medewerker van je locatie.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram