Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Coronatijdperk

In het ‘coronatijdperk’ is veel nieuws en zijn er vaak veranderingen in de maatregelen vanuit de overheid. Om het allemaal overzichtelijk te houden, hebben wij alle informatie en mededelingen op één plek op de website verzameld.

Via het prikbord vind je onze belangrijkste hoofdstukken en links naar meer informatie over de volgende onderwerpen:

Op het prikbord vind je onze laatste mededelingen en links naar betrouwbare bronnen voor meer informatie.

 

Veiligheid en Hygiëne

Het rapport van het Outbreak Management Team, de organisatie die het kabinet adviseert, bevestigen het beeld dat er al was: kinderen spelen een kleine rol in de verspreiding van het nieuwe coronavirus. Om deze reden is ook de 1,5 meter maatregel niet nodig tussen kinderen tot 12 jaar.

 

 

Wanneer mag je kind niet naar de opvang?

Veiligheid van de kinderen en onze medewerkers is van het allergrootste belang. Daarom vragen wij aan iedereen om zich aan de regels te houden en de aanwijzingen op de locaties te volgen. Oudervereniging BOinK, heeft samen met AJN Jeugdartsen Nederland, een handige beslisboom gemaakt. Zo weet je snel welke thuisblijfregels gelden voor je kind bij een neusverkoudheid.

Open de beslisboom: https://www.boink.info/download-beslisboom-verkouden-kinderen-toelaten

Open de Engelse beslisboom:  https://www.boink.info/stream/decision-tree-nasal-cold-child-age-0-group-8-primary.pdf

Tot slot

Natuurlijk wil iedereen dolgraag dat het weer is zoals ‘normaal’, maar zover is het nog niet. De komende tijd zullen we stap voor stap te horen krijgen wat wel en niet mag en laten we ons door het kabinet adviseren. Op de locaties gaan we er in ieder geval voor zorgen dat de kinderen weer leuke belevenissen en mooie herinneringen kunnen maken.

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan kan je altijd terecht bij de pedagogisch medewerker of de plusser van de locatie.

Je bent niet alleen!

Onderin hebben we diverse organisaties opgenomen die er zijn voor u met bijvoorbeeld: een luisterend oor, advies geven, bedenken praktische oplossingen en/of schakelen hulp voor u in. Zoals OuderWijzer Telefoon via 085 1 303 959.

 

Handige adressen en telefoonnummers

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram