Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Vacature Pedagogisch medewerker BSO 8+

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van BSO De Fanclub missen nog een Pedagogisch Medewerker per 1 september 2018 die samen met collega’s een nieuwe BSO 8+ groep op wilt gaat zetten. Hoe leuk is dat!

We zoeken iemand voor gemiddeld 14 uur per week (NSO), maar dit kun je natuurlijk heel makkelijk combineren met de VSO, mocht je dit willen.

 

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Samen met wat collega’s heb ik een nieuwe groep opgericht, de kinderen zijn helemaal blij met hun leeftijdsgenootjes, zo kunnen zij nieuwe dingen leren, uitdagingen aangaan en fantastische activiteiten beleven. ”

 

Wat je écht doet

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in deze groep kinderen van 8 jaar en ouder.
 • Je zorgt ervoor dat je je programma aanpast aan de leeftijd zodat de kinderen het leuk hebben en ouders hun kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.

 

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kinderen van deze leeftijd en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.

Het team

Als je de uitdaging aandurft dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We hechten veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die van aanpakken weet en  het leuk vindt om een eigen groep op te zetten om deze verantwoordelijkheid te dragen.

 

Hoe je dag eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en koopt nog even snel wat spullen om straks met de kinderen hutten te kunnen bouwen. Oeps het is alweer half 3 de tijd vliegt, tijd om de kinderen op te halen! Na een lange schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en mogen ze eerst wat drinken en wat eten. De kinderen die eerst even willen ontspannen of huiswerk willen maken kunnen hier natuurlijk ook voor kiezen. Later op de middag beginnen we aan de uitdagende activiteit(en). De kinderen vinden het fantastisch.

Aan het einde van de middag worden de eerste kinderen alweer opgehaald door papa of mama, wat hebben ze een fijne middag gehad!

 

Wij vragen

Uiteraard heb je een afgerond diploma om in de kinderopvang te kunnen werken. Het zou prettig zijn als je al in het bezit bent van een taalcertificaat op niveau 3F. En als je ook nog in het bezit bent van een VVE diploma, dan is dat helemaal fantastisch, maar dit is niet noodzakelijk. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk en wil je deze uitdaging met beide handen aanpakken!

Jij krijgt

 • Salaris.
 • Vakantiedagen.
 • Een leuk, gezellig en betrokken team.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

Als jij je kunt vinden in bovenstaand profiel neem dan hoef je alleen maar even te bellen, hoe makkelijk is dat!

Je kunt dan contact opnemen met Sandy Klijnsmit op telefoonnummer 010 2461143 of vanaf 10 augustus met Celly Buters op telefoonnummer 010- 2461142.

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief