Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Halve dagopvang

Bij Kinderopvang Mundo kun je voor kinderen tot 4 jaar ook halve dagen kinderopvang afnemen. Dit kan handig en voordelig zijn als je bijvoorbeeld halve dagen of in diensten werkt. De halve dagopvang is gelijk aan de hele dagopvang, met het verschil dat je kind alleen de ochtend of de middag bij ons is.

Halve dagopvang: de ochtend of de middag

Bij de halve dagopvang kun je zelf kiezen of je kind de ochtend of de middag bij Kinderopvang Mundo is. De ochtenden zijn van 7.00 uur -12.30 uur, de middagen zijn van 12.30 uur -18.00 uur.

Het is niet mogelijk om zelf je halve dag in te plannen zoals bijvoorbeeld van 11.00-16.00 uur. Het halen en brengen op verschillende tijden kan veel onrust met zich meebrengen en haalt kinderen uit hun structuur, terwijl die twee dingen juist belangrijk zijn voor de ontwikkeling. Om alle kinderen een fijne dag te geven kun je bij Mundo dus kiezen uit de ochtend of de middag.

Wat doen de kinderen op de halve dagopvang?

Op de halve dagopvang doen we dezelfde dingen als op de hele dagopvang. We laten kinderen de wereld ontdekken, zorgen dat ieder kind individueel gezien en gehoord wordt, spelen veel buiten en doen leuke dingen met het Activiteitenteam.

Halve dagopvang is op een aantal locaties van Kinderopvang Mundo beschikbaar. Heeft u interesse, vragen of een specifieke wens? Neem dan contact op met onze Ouder & Kind Services, we denken graag me je mee.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram