Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Extra zorgvraag en Mundo

Kinderopvang Mundo wil er graag zijn voor álle kinderen. Ook voor de kinderen die speciale zorg nodig hebben. Dit kan gaan om kinderen met een handicap, kinderen die ziek zijn of kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Alle vestigingen van Kinderopvang Mundo bieden mogelijkheden.

Opvang in je eigen omgeving

Alle kinderen kunnen meedoen aan activiteiten. Ieder kind doet dit op z’n eigen niveau. Zo leren de kinderen leeftijdsgenootjes uit de buurt kennen, hebben ze met elkaar plezier en leren ze van elkaar. Ieder kind krijgt daarbij de aandacht die het verdient. Waar mogelijk wordt ontwikkeling gestimuleerd.

 

Opgenomen worden in de groep heeft grote voordelen, voor het kind met de extra zorgvraag, voor jou als ouder, maar ook voor de normaal ontwikkelende kinderen in de groep.

 

Als er voor je kind speciale (verpleegkundige) handelingen moeten worden verricht, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Vaak kunnen onze medewerkers geschoold en geautoriseerd worden. In andere gevallen kan er ook gebruik gemaakt worden van het zorgnetwerk in de wijk.

 

Voorwaarde is dus wel dat de kinderen uit de wijk komen. Kinderen worden op een vestiging in de buurt geplaatst en worden geplaatst in de reguliere groep.

Elke vestiging biedt mogelijkheden

De kosten voor de extra zorg worden bij ons zoveel mogelijk gedekt vanuit het zorgbudget van het kind. Kinderopvang Mundo maakt graag en veel gebruik van het bestaande netwerk van ouders. Denk bijvoorbeeld aan de wijkverpleegkundigen, fysiotherapeuten, logopedisten etc.

 

Heb je interesse in onze kinderopvang voor kinderen met een extra zorgvraag of heb je vragen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag een gesprek met je aan en zoeken samen naar een passende oplossing.

 

Je kunt altijd een vrijblijvende prijsopgave bij ons opvragen.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram