BSO Albeda

Kenmerken
  • Activiteitenteam
  • Albeda College
  • Biologisch eten
  • Oma's huiskamer
  • Unieke samenwerking
  • Zuidwester

Clustermanager
Sabrina Kerkhof
T 06 21 57 68 60
E sabrina@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 313 49 01
E shannah@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 21410922
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 228184885 KvK-nummer: 000050771434

Omschrijving

BSO Schenkel-Albeda is een prachtig, speciaal voor de oudste kinderen ingerichte locatie. De BSO bevindt zich op de begane grond in het Albeda collega. Er wordt op deze locatie samengewerkt met Stichting Zuidwester en het Zorgcollege Albeda. Vanuit maatschappelijke waarden zijn deze 3 maatschappelijke organisaties aan elkaar gekoppeld. Inclusie, diversiteit en ontwikkeling, zijn de thema’s die hieraan verbonden zijn. Cliënten van Zuidwester bieden een helpende hand met allerlei praktische ondersteuning in het gehele pand. Plus, stagiaires van het Albeda kunnen in deze setting praktijkervaring op doen. Een unieke locatie dus!

Bij ons wordt buitenschoolse opvang gezien als vrije tijd voor het kind. Ontspanning en plezier, daar draait het dan ook om bij BSO Schenkel – Albeda!
Het is ingericht met diverse themaruimtes; Oma’s huiskamer, waar de kinderen na een drukke schooldag een rustig plekje kunnen vinden en zich terug kunnen trekken. Het Expressielokaal, waar de kinderen hun creativiteit kwijt kunnen en met gereedschap leren werken. En het Theater, waar de kinderen toneel kunnen spelen.

 

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen zij met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien wij als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon lekker even niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en de mogelijkheid om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest: Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Tijdens de vakanties en op studiedagen werken wij samen met BSO Schenkel.

Leuke weetjes over BSO Albeda!
Dat de oudste kinderen hier uitdagende activiteiten krijgen aangeboden!
Samen met jou bedenken en voeren wij activiteiten uit die wij alleemaal te gek vinden!
Wij graag uitstapjes doen in de wijk!
Helpen op de kinderboerderij of voetballen in de voetbalkooi