BSO Margriet

Kenmerken

Clustermanager
Emmy van den Heuvel
T 06 15 90 51 31
E emmy@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38
E majida@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 44 23 09 23
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 109591768 KvK-nummer: 31972527

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

De ruimte is ingericht in het concept ‘oma ’s woonkamer’. Deze locatie straalt dan ook echt een huiselijke sfeer uit waar je je snel thuis voelt. De BSO is na schooltijd, dit houdt dus in dat het kind in zijn of haar vrije tijd bij ons is. Wij vinden het daarom belangrijk dat de kinderen zelf keuzes kunnen maken welke activiteit zij zelf willen ondernemen. In oma’s woonkamer kunnen de kinderen gezellig een spelletje doen, een boekje lezen of lekker bijkletsen op de bank. In de hal kunnen ze zich uitleven met creatieve activiteiten.

Net als bij andere BSO locaties van Mundo hebben we geen computers of TV, de kinderen kunnen met elkaar spelen en samen ontspannen. De buitenruimte grenst direct aan het pand waardoor het aanbieden van sportieve en gezellige buitenactiviteiten gemakkelijk gerealiseerd wordt. Dagelijks is er op BSO de Margriet plaats voor 20 kinderen van 4 tot 12 jaar, die er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellige boel van maken. De kinderen van de Prinses Margrietschool zijn altijd welkom. Er voorschoolse opvang aangeboden waarbij kinderen kunnen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

GGD- inspectierapport

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD inspectie- rapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 109591768.

Leuke weetjes over BSO Margriet!
Heb je wel eens wafels gezien in de vorm van hartjes?
Die hebben wij!