BSO Margriet

BSO Margriet is een inpandige BSO op de 1e etage van het kleutergebouw van de Prinses Margrietschool in IJsselmonde.

De inrichting is ouderwets gezellig in het thema 'oma's huiskamer'.

De BSO werkt nauw samen met de Prinses Margrietschool en vangt maximaal 20 kinderen op van 4-12 jaar.

Er is veel aandacht voor de kinderen. Ook wordt er voorschoolse opvang aangeboden waarbij kinderen kunnen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt. Tijdens de vakanties ondernemen we samen met BSO Nieuwenoord (ook in IJsselmonde) leuke activiteiten.

Op deze locatie is flexibele opvang mogelijk.
Adres

Sportlaan 80-82| 3078 WR Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 44 23 09 23 | Emailcontact: bsomargriet@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 38 | majida@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Lisa Kempff
T 06 83 48 22 57
E LisaKempff@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marleen Leemans
T 06 30 61 77 04
E marleen@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
109591768

KvK-nummer:
31972527

De binnen- en buitenruimte

De ruimte is ingericht in het concept ‘oma ’s woonkamer’. Deze locatie straalt dan ook echt een huiselijke sfeer uit waar je je snel thuis voelt. De BSO is na schooltijd, dit houdt dus in dat het kind in zijn of haar vrije tijd bij ons is. Wij vinden het daarom belangrijk dat de kinderen zelf keuzes kunnen maken welke activiteit zij zelf willen ondernemen. In oma’s woonkamer kunnen de kinderen gezellig een spelletje doen, een boekje lezen of lekker bijkletsen op de bank. In de hal kunnen ze zich uitleven met creatieve activiteiten.

Net als bij andere BSO locaties van Mundo hebben we geen computers of TV, de kinderen kunnen met elkaar spelen en samen ontspannen. De buitenruimte grenst direct aan het pand waardoor het aanbieden van sportieve en gezellige buitenactiviteiten gemakkelijk gerealiseerd wordt. Dagelijks is er op BSO de Margriet plaats voor 20 kinderen van 4 tot 12 jaar, die er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellige boel van maken. De kinderen van de Prinses Margrietschool zijn altijd welkom. Er voorschoolse opvang aangeboden waarbij kinderen kunnen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen kunnen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

GGD- inspectierapport

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD inspectie- rapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 109591768.