BSO restaurant Mmaas

Kenmerken

Clustermanager
Sabrina Kerkhof
T 06 21 57 68 60
E sabrina@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 38
E majida@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
0181 68 08 98
LRK-nummer: 725809267 KvK-nummer: 30867347

Omschrijving

De binnen- en buitenruimte

Kinderen die naar BSO Restaurant Mmaas gaan kunnen kiezen uit drie locaties om de dag door te brengen, ieder met zijn eigen mogelijkheden en uitstraling. Met Restaurant Mmaas heeft Mundo de aula van Basisschool Maasover omgetoverd tot een echt restaurant, waar we met veel plezier koken en alles doen wat daarmee te maken heeft. De hoofdlocatie de Kick(erh)off is een prachtig, speciaal voor kinderen verbouwd en ingericht, gebouw. Als u binnenkomt in de ruime hal voelt u zich direct welkom. De grote ruimte voor de BSO heeft veel verschillende hoekjes en mogelijkheden. Bij de Kindercaravan zijn we zoveel mogelijk buiten, want de Kindercaravan staat voor avontuurlijke opvang in de buitenlucht. We bouwen hutten, springen touwtje, fietsen en trekken er soms op uit om te speuren naar regenwormen. De buitenruimtes die de drie locaties delen, heeft een moestuin waar de kinderen van alles kunnen leren. Deze natuurtuin in combinatie met de ruime sportvelden staan garant voor veel buitenspeelplezier.

Activiteiten, spelen en bewegen

De enthousiaste en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen elke dag een leuke dag hebben. Allemaal hebben ze de opleiding Buitencoach met goed gevolg afgerond. Vol creativiteit verzinnen ze samen met de kinderen steeds nieuwe, leerzame en leuke activiteiten. Deze kunnen op de diverse plekken plaatsvinden. Denk aan koken of toneelles op de dependance, knutselen op de reguliere BSO locatie of sporten bij de Kindercaravan. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd, waarin kinderen zich kunnen ontspannen. De kinderen dus ook gewoon even lekker niets doen. Er is voldoende uitdagend spelmateriaal, een gezellige en ontspannen sfeer en mogelijkheden om te sporten, te ontdekken en samen te spelen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of tijdens de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO MMaas is bereikbaar met bus 84, halte A. van Hattemstraat (3 minuten lopen) en met de metro, halte Spijkenisse Centrum

Oudercommissie

De Kick(erh)off heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over BSO restaurant Mmaas!
Durf jij de uitdaging aan in onze zelfgemaakte escaperoom?
Doe je met ons mee?
Neem je lekkere recept mee naar de BSO
Dan gaan we kijken of we hier wat lekkers van kunnen maken.