Peutergroep Edje van Beinum

Als je groter wordt wil je graag nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen, samen met je leeftijdgenootjes.

Er is opvang voor peuters vanaf 2 jaar, op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. De opvang is standaard open van 8:15 tot 12:15 uur.

De kinderen krijgen een heerlijke lunch.
Adres

Bizetlaan 2| 3055 SB Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 53 15 51 01 | Emailcontact: edje@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 40 | saskia@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Fikria Bilal
T 06 47 03 71 25
E fikria@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marinke Soeters
T 06 30 39 61 66
E marinke@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
241098142

KvK-nummer:
29949238

De binnen- en buitenruimte

De peutergroep Edje van Beinum is gelegen in  basisschool  Eduard van Beinum in het Molenkwartier van Rotterdam Hillegersberg. De gezellige ruimte bij peutergroep Edje is op een leuke en uitdagende wijze ingericht voor 16 peuters. Steigerhout en natuurlijke materialen, warme kleuren, tafeltjes en stoeltjes op kindhoogte en uitdagende speelplekjes zijn de basis van de inrichting. Er is veel ruimte voor de kinderen. Tafels om aan te spelen, eten en drinken, te knutselen. Een fijne plek om in de kring te praten of voor te lezen. Ruimte voor spel met constructiemateriaal als blokken, duplo of de treinbaan. En heerlijke, flexibele, speelhoeken, waar kinderen met elkaar kunnen opgaan in fantasiespel.

Door de vele raampartijen is er goed zicht op de omgeving en op het schoolplein, waar de peuters zelf ook kunnen spelen. De peuters maken gebruik van het onderbouwgedeelte van het schoolplein. Het is een veilige overzichtelijke ruimte, met groen en speelmogelijkheden. Met elkaar hebben we de ambitie om in de loop van de tijd de buitenruimte om te toveren tot een natuurlijke ontdektuin. In de nabijheid van de school is het Bergsche Bos en in de buurt zijn er diverse mogelijkheden waar we met de kinderen uitstapjes naar toe kunnen maken.

We laten de kinderen ook op spelende wijze kennis maken met de Engelse taal.

Activiteiten in Mundo’s peuterklas

In de peutergroep is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Voorbeelden hiervan zijn:
•    Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen
•    Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten
•    Peutergym met je vriendjes
•    Veel praten met elkaar
•    Nog veel meer (voor een impressie klik hier)

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer: 241098142.

Heb je interesse in deze peutergroep of heb je vragen neem dan gerust contact op met onze Ouder & Kind Services , zij kunnen je zeker verder helpen.