KDV Ringdijk

Kenmerken

Clustermanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 36
E Jeannet@kinderopvangmundo.nl

Neem contact op met de locatie
010 211 17 17
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 129652052 KvK-nummer: 29949203

Omschrijving

Ter info: Op onze locatie Ringdijk worden geen nieuwe kinderen meer aangenomen.

De binnen- en buitenruimten

Er zijn vier verticale groepen (0 tot 4 jaar) en een peuterklas/voorschool (2,5 tot 4 jaar). Het dagverblijf heeft een aparte vleugel in het pand van Revalidatiecentrum Rijndam. Er is veel buitenruimte, waaronder een groot kindvriendelijk dakterras en een uitdagend groen natuurterras en een natuurtuin voor onze peuters. We gaan dan ook regelmatig naar buiten. De omgeving biedt volop groen, natuur en speelplezier.

Extra zorgbehoefte

KDV Ringdijk biedt ook geïntegreerde kinderopvang, dat wil zeggen dat kinderen met en zonder extra zorgbehoefte bij elkaar in de groepen verblijven. Een kind met een extra zorgbehoefte doet zo veel mogelijk gewoon mee en is voor ons even bijzonder als alle andere kinderen. Kinderen worden in de eerste plaats gezien als kinderen, waarbij we uitgaan van hun mogelijkheden. Met voor sommigen een stukje extra zorg, zodat zij kunnen (mee)beleven wat voor hen haalbaar is.

Activiteiten, spelen en bewegen

KDV Ringdijk hanteert het ‘open deuren beleid’. Dit houdt in dat een kind verder mag kijken en spelen dan de eigen groep. De kinderen kunnen zelf naar een andere groep om daar met andere vriendjes of met ander spelmateriaal te spelen. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd, zelfs voor de allerkleinste. Denk dan aan babygym, snoezelen, voorlezen etc. Op bezoek bij de naastgelegen kinderboerderij is een uitje waar iedereen van geniet.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. Voor de kinderen zijn deze bezoekjes en de bijzondere activiteiten die ze dan doen iedere keer weer een groot feest.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Per openbaar vervoer is de locatie makkelijk te bereiken met bus 35 (halte Revalidatiecentrum Rijndam) en tram 25. Je kunt parkeren op het parkeerterrein van Rijndam.

Oudercommissie

Ringdijk heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik dan hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over KDV Ringdijk!
Heerlijk rollebollen in de modder?
Dat kan in onze grote natuurspeelplaats
Ben je een dierenliefhebber?
Dat komt goed uit! We bezoeken regelmatig de kinderboerderij