Peutergroep PUUR

Als je groter wordt wil je graag nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen, samen met je leeftijdgenootjes. Voor peuters van 2,5 jaar en ouder heeft Kinderopvang Mundo op een aantal locaties een speciale peuterklas.
Adres

Thorbeckesingel 2a| 3118 RW Schiedam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 49 88 67 98 | Emailcontact: puur@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 313 49 02 | marlous@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Gwenn Niesten
T 06 10 21 71 66
E gwenn@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Pepita van Laer
T 06 55 68 00 04
E pepita@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
184919824

KvK-nummer:
25417525

De peuterklas is Mundo’s alternatief voor de peuterspeelzaal. Uw kind kan in de ochtend of in de middag naar Mundo’s peuterklas komen, 1 tot 5 dagen in de week, 52 of 40 weken per jaar (tijdens schoolweken). In de ochtenden is dit van 7.00 tot 12.30 uur, in de middag van 12.30 tot 18.00 uur. De peuters die bij Kinderopvang Mundo op de dagopvang zitten gaan automatisch naar de peuterklas.

Meer uitdaging in de tussenperiode naar de basisschool

In Mundo’s peuterklas krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes de uitdaging die ze nodig hebben in de tussenperiode naar de basisschool. De peuters zelf vinden de peuterklas geweldig: samen met de grote kinderen doen ze grote-kinder dingen!

Activiteiten in Mundo’s peuterklas

In de peuterklas is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Voorbeelden hiervan zijn:
•    Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen.
•    Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten.
•    Peutergym met je vriendjes
•    Veel praten met elkaar
•    Op bezoek bij je grote broer of zus op de BSO
•    Nog veel meer

Voor wie is de peuteropvang?

De peuterklas is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud. Mundo’s peuteropvang is ideaal te combineren met bijvoorbeeld opvang via opa en oma.
Ook voor dit Mundo product is het mogelijk om Kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapporten van onze locaties inzien. Wil je meer info over de inspectie bij KDV PUUR, kijk dan eens bij het Landelijk Registratienummer Kinderopvang van KDV PUUR : 184919824

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Peuterklas PUUR is bereikbaar met de tram, metro, bus en trein. Tram 21 en 23 halte Piersonstraat, bus 51 halte Burgermeester Honnerlage Gretelaan, trein Hoek van Holland – Rotterdam halte Schiedam Nieuwland en metrostation Troelstralaan.

Oudercommissie

De ouders die nu in de oudercommissie van KDV de Piersonstraat deelnemen nemen per 1 september deel aan de oudercommissie van PUUR. De leden horen graag van je als u vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Meer informatie

Wil je meer te weten komen over PUUR? Klik dan hier.