Peutergroep PleSant

Als je groter wordt wil je graag nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen, samen met je leeftijdgenootjes. Voor peuters van 2,5 jaar en ouder heeft Kinderopvang Mundo op een aantal locaties een speciale peuterklas.
Adres

Hugo de Groothof 50| 2984 GK Ridderkerk | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 0180 49 95 70 | Emailcontact: plesant@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 36 | Daphne@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Marloes Huurman
T 06 19 97 31 78
E marloes@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Yvonne van der Helden
T 06 33 15 21 02
E yvonnevanderhelden@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
220452647

KvK-nummer:
25413406

De peuterklas is Mundo’s alternatief voor de peuterspeelzaal. Uw kind kan in de ochtend naar Mundo’s peuterklas komen, 1 tot 5 dagen in de week, 40 weken per jaar (tijdens schoolweken). Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is dit bij peuterklas PleSant mogelijk van 8.45 tot 11.45 uur. De peuters die bij Kinderopvang Mundo op de dagopvang zitten gaan automatisch naar de peuterklas.

Meer uitdaging in de tussenperiode naar de basisschool

In Mundo’s peuterklas krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes de uitdaging die ze nodig hebben in de tussenperiode naar de basisschool. De peuters zelf vinden de peuterklas geweldig: samen met de grote kinderen doen ze grote-kinder dingen!

Activiteiten in Mundo’s peuterklas

In de peuterklas is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Voorbeelden hiervan zijn:
•    Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen.
•    Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten.
•    Peutergym met je vriendjes
•    Veel praten met elkaar
•    Op bezoek bij je grote broer of zus op de BSO
•    Nog veel meer

Voor wie is de peuteropvang?

De peuterklas is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud en is geopend tijdens de 40 schoolweken. Mundo’s peuteropvang is ideaal te combineren met bijvoorbeeld opvang via opa en oma. Mundo’s peuteropvang  is niet af te nemen in combinatie met andere Mundo pakketten.
Ook voor dit Mundo product is het mogelijk om Kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 220452647

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Peutergroep PleSant is bereibaar met de bus. Bus 140, 144 en 145 halte Sporthal Drievliet (3 minuten lopen), bus 143 halte ’t Zand (3 minuten lopen).

Oudercommissie

PleSant heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.