Peutergroep/ voorschool de Boezemvrienden

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 36
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
010 214 10 45
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 737895871 KvK-nummer: 31973116

Omschrijving

De peuterklas is Mundo’s alternatief voor de peuterspeelzaal. De peuters die bij Kinderopvang Mundo op de dagopvang zitten gaan automatisch naar de peuterklas.

Meer uitdaging in de tussenperiode naar de basisschool

In Mundo’s peuterklas krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes de uitdaging die ze nodig hebben in de tussenperiode naar de basisschool. De peuters zelf vinden de peuterklas geweldig: samen met de grote kinderen doen ze grote-kinder dingen!

Activiteiten in Mundo’s peuterklas

In de peuterklas is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Voorbeelden hiervan zijn:
•    Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen.
•    Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten.
•    Peutergym met je vriendjes
•    Veel praten met elkaar
•    Op bezoek bij je grote broer of zus op de BSO
•    Nog veel meer (voor een impressie klik hier)

Voor wie is de peuteropvang?

De peuterklas is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud en is geopend tijdens de 52 schoolweken. Mundo’s peuteropvang is ideaal te combineren met bijvoorbeeld opvang via opa en oma. Wil je bekijken of Mundo’s peuteropvang  af nemen is in combinatie met andere Mundo pakketten, neem dan contact met onze Ouder& Kind Services. Ook voor dit Mundo product is het mogelijk om Kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst of informeer of je in aanmerking komt voor een vergoeding via de gemeente.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

Peutergroep de Boezemvrienden is bereikbaar met de tram en bus. Tram 7 halte Boezemweg (4 minuten lopen), tram 8 halte Zaagmolenbrug 9 10 minuten lopen) en bus 46 halte Boezemsingel (2 minuten lopen).

Oudercommissie

De Boezemvrienden heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.