Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Opvang voor kinderen van ouders die werkzaam zijn bij Aafje

Onze vakantieopvang is er ook voor kinderen van 4 tot 12 jaar van ouders die bij Aafje werken. Bij Mundo zijn er verschillende locaties open om deze vakantieopvang te bieden.

 

Heb je interesse in onze vakantieopvang, neem dan contact op met Marleen Leemans. Marleen kijkt dan met je mee bij welke Mundo BSO-locatie je terecht kan. Vul het aanvraag- en afsprakenformulier thuis in en mail deze naar Marleen. Zij is per e-mail bereikbaar via aafje@kinderopvangmundo.nl. Na ontvangst zal er contact met je worden opgenomen en kunnen we je meer vertellen over de vakantieopvang.

 

 

Door hier te klikken lees je ook welke super leuke activiteiten het Activiteitenteam organiseert deze zomer. Neem alvast een kijkje! Op de eerste dag van de vakantieopvang maak je kennis met de medewerkers en maken we je wegwijs op de locatie. Vergeet geen schone kleding mee te nemen, want bij Mundo kan je zomaar nat en vies worden! Eten, drinken, gezelligheid en de rest verzorgt Mundo! Bij speciale dieet- of allergiewensen overleggen we graag eerst met je over de mogelijkheden.

 

Is er altijd een plekje?

Naast de reguliere openstelling blijft de vakantieopvang mogelijk binnen de grenzen van de beroepskracht kind ratio. Heb je naast deze dagdelen meer opvang nodig, maar zijn er teveel aanvragen voor een dagdeel? Mundo kijkt dan graag samen met jou naar de locatie die het makkelijkst te bereiken is.

Beschikbare locaties

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram