Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Zwanger?

 

Je bent in verwachting. Van harte gefeliciteerd! Er is een bijzondere periode aangebroken. Een periode om vooral heerlijk van te genieten. Ook komt er tijdens een zwangerschap veel op je af: zowel praktisch als emotioneel. Als (aanstaande) ouder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind.

 

Al tijdens de zwangerschap neem je belangrijke beslissingen. Eén daarvan kan zijn hoe je de opvang van je kleintje gaat organiseren. Wanneer je je in de diverse opvangmogelijkheden verdiept, ontdek je dat er een wereld aan mogelijkheden is. Opvang via opa en/of oma, kinderopvang, een gastoudergezin, een oppas, au pair of een combinatie van deze mogelijkheden. Vervolgens zijn er nog veel organisaties, producten en diensten om uit te kiezen.

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken die goed jou en je gezin past. Kinderopvang Mundo begrijpt dat je niet over één nacht ijs gaat en adviseert je graag vrijblijvend tijdens je ontdekkingstocht door kinderopvangland. Karin, Daphne of Majida, medewerkers van Ouder & Kind Services, en ook al onze andere medewerkers adviseren je desgewenst telefonisch, per mail of persoonlijk op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt (zelfs ’s avonds). We stellen je gerichte vragen om je wensen en behoefte goed in beeld te krijgen. We kunnen je duidelijk uitleggen wat de verschillen in opvang via bijvoorbeeld een gastoudergezin of een kinderopvangorganisatie zijn, hoe onze opvang praktisch werkt, wat het kost en hoe het werkt met Kinderopvangtoeslag. Ons advies is altijd vrijblijvend.

 

Ben je benieuwd hoe een dag verloopt bij onze kinderdagverblijven? Dan kun je hier  verder lezen.

 

Graag geven we jou, je partner, opa en oma een rondleiding op één of meerdere van onze locaties in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk en Spijkenisse.

 

Wil je meer weten en wil je graag even persoonlijk contact met ons? Klik dan hier voor onze contactgegevens.

 

Hier kun je meer lezen over onze missie en visie of over ons pedagogisch beleid.

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram