Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo buitenmens!

Vacature Pedagogisch medewerker BSO

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. We missen nog een collega op de BSO Talma in Rotterdam. Na de zomervakantie verhuist de BSO naar een locatie vlakbij het Kralingse Bos. Hier kunnen de kinderen naar hartelust  buitenspelen in de natuurspeeltuin of bij de kinderboerderij; er is genoeg te doen! Je gaat er samen met je collega voor zorgen dat de kinderen zich snel thuis voelen op de nieuwe locatie. Je werkt gemiddeld zo’n 12 uur per week. Als je het leuk vindt kun op de overige dagen invallen op andere locaties.

 

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg er met mijn collega’s voor dat de kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen en in de natuur nieuwe planten en beestjes ontdekken”.

 

Wat je écht doet

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou op de BSO zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kinderen en bent telkens bezig om uitdagende activiteiten voor hen te bedenken passend bij de leeftijd en interesse, de groep kinderen bestaat nu (nog) voornamelijk uit kleuters.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.

 

Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Hoe je dag eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op locatie, het is heerlijk zomerweer en samen met je collega neem je de planning door van deze week. Je pakt alvast de spullen bij elkaar voor een middag met allerlei leuke spelletjes die je met de kleuters gaat doen in de natuurspeeltuin bij het Kralingse Bos. Je komt erachter dat de zonnebrandcrème op is en je gaat nog even snel naar de drogist om dit te kopen.  Als je terugkomt is het al half 3 en is het tijd om de kinderen van school te halen. Op het schoolplein spreek je nog even de leerkracht om te horen hoe de dag is geweest. Hierna loop je met je collega en de kinderen weer naar de BSO. Na een stukje fruit en wat drinken is het maar een paar minuutjes naar de natuurspeeltuin. De kinderen komen er allerlei plantjes en insecten tegen en gaan lekker in de schaduw spelen met het zand of doen leuke spelletjes. Aan het einde van de middag gaat iedereen weer mee terug naar de BSO waar de kinderen worden opgehaald door de pappa’s en mamma’s, tot morgen!

 

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding, het is een pré als je in het bezit bent van een taalcertificaat 3F en VVE. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!

 

Jij krijgt

 • Salaris
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

  

Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om z.s.m. een sollicitatiebrief met C.V. (incl. pasfoto) te sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.

 

Heb je vragen? Schroom dan niet deze te stellen, hiervoor kun je contact opnemen met Clustermanager Adrie Zevenbergen per email adrie@kinderopvangmundo.nl of bel haar op 06- 15905132. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief