Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo Huishoudelijk medewerker

 

De werkplek

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch medewerkers die elke dag met volle inzet zorgen voor de kinderen. Op onze locatie BSO de Fanclub en op het Servicebureau in Schiedam zoeken wij nog een hele leuke en goede Huishoudelijk medewerker, steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je goed schoonmaken, ben je enthousiast en leuk, dan willen wij jou!

 

BSO de Fanclub is een net verbouwde locatie in het centrum van Schiedam en is gelegen aan een mooi speelpark waar de kinderen heerlijk kunnen buitenspelen. Naast de BSO zit het Servicebureau waar dagelijks ongeveer 10 collega’s werken. De vacature is voor 12,5 uur per week verdeeld over 5 dagen.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

 

“Ik zorg ervoor dat de kinderen en de collega’s elke dag een fijne en schone opvang hebben.”

 

Wat je écht doet

 

  • Het schoonmaken van de algemene ruimtes, de werkplekken, het sanitair en de keukens.
  • Het bijhouden van de voorraad schoonmaakartikelen en het bestellen daarvan.
  • Het signaleren van gebreken aan meubilair en het doorgeven daarvan aan de Servicemedewerker Organisatie ondersteuning.

 

Hoe je dat doet

 

  • Je bent goed in schoonmaken en hebt oog voor hygiëne en je doet je werk met veel enthousiasme.
  • Je werkt zelfstandig en kunt goed omgaan met de drukte om je heen van de collega’s en van de kinderen die op de BSO worden opgevangen.

 

Het team

 

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

 

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die goed zelfstandig kan werken.

 

Hoe je dag eruit kan zien

 

Goedemorgen, het is 8.00 uur, als je het Servicebureau binnenstapt dan is het nog lekker rustig. Je zet je spullen neer, neemt snel een kop koffie en gaat dan lekker aan de slag met het schoonmaken van de keuken. Je ruimt de vaatwasser uit, maakt de keukentafel schoon en als de andere collega’s binnenkomen heb je de schone koffie- en thee kopjes al klaargezet. Voordat je de BSO ruimte gaat schoonmaken controleer je de hoeveelheid schoonmaakmiddelen en maak je een lijstje van de spullen die moeten worden bijbesteld. In de BSO ruimte spelen nog een paar kinderen die straks naar school worden gebracht door de Pedagogisch medewerker. De kinderen vinden het gezellig om jou te zien en bieden zelfs aan om jou een handje te helpen! Jammer genoeg hebben ze hiervoor geen tijd meer; ze moeten snel hun jassen aandoen want ze worden al naar school gebracht. Je hebt nu op de BSO alle ruimte om het goed schoon te maken. Nu nog even de boodschappen inruimen die zijn bezorgd en dan zit je werk er alweer op!

 

Wij vragen

 

VMBO- werk en denkniveau, we vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zelfstandig kunt werken.

 

Jij krijgt

 

  • De leukste werkgever
  • Salaris.
  • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
  • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.

 

Deze baan is voor mij

 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

 

Je kunt je sollicitatie met pasfoto sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.
Doe dit wel voor 23 december 2017, want dan is de sluitingsdatum!

 

Voor vragen kun je terecht bij Celly Buters celly@kinderopvangmundo.nl of bel haar op tel: 06 17153641.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief