Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo kei in de kinderopvang

De werkplek

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locaties in het gehele cluster, hebben we per direct een vacature voor een flexibele kracht o.b.v. 24  uur per week. Je werkt zowel op de hele dagopvang als op de BSO,  hoe leuk is dat! Het werkgebied is Rotterdam- IJsselmonde, Ridderkerk en Barendrecht, maar ook Spijkenisse valt onder dit cluster. Het zijn stuk voor stuk prachtige locaties die dagelijks opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar.

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen  spelen en ontdekken. ”

Wat je écht doet

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt  van buitenspelen, avonturen beleven, je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je hebt een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.

Hoe je dat doet

 • Jij weet de methode Startblokken heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • Je organiseert  hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid.

 

Het team

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 

Hoe je dag eruit kan zien

Goedemorgen, het is 8.30 uur. Je ontvangt de kinderen en ouders met een warm welkom.

De activiteiten zijn al voorbereid. Het thema van deze maand is koken en bakken met elkaar.

 

Terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders.  Om kwart voor negen beginnen we de dag  met een gezellig kringgesprek. De kinderen vertellen van alles over wat ze hebben meegemaakt. Wat een leuke verhalen!

 

Je hebt daarna een leuke binnen activiteit gepland maar het is een lekkere temperatuur én het regent buiten. Een goed moment dus om eens fijn naar buiten te gaan met de kaplaarzen aan. Buiten worden er ‘koekjes’ gebakken van zand, blaadjes en blubber. Lekker vies worden, stappen door de regen en de natuur ontdekken. Als alle ‘koekjes’ zijn opgegeten gaan we naar binnen en trekken we de laarsjes weer uit. Binnen gaan de peuters samen de handen wassen, wat knap dat ze al zelf kunnen. Aan tafel wordt er een liedje gezongen, een boterhammetje gegeten en wordt alles netjes opgeruimd. De kinderen die nog moeten rusten gaan lekker naar hun bed, de andere peuters gaan samen rustig spelen en worden voorgelezen. ’s Middags gaan de kinderen aan de slag met het vers gemaakte koekjesdeeg. Ze mogen hier leuke vormpjes van kneden die na afloop in de oven worden gezet om te bakken. Als de papa’s en mama’s de eerste kinderen weer komen halen ruikt het heerlijk in de keuken en mogen ze natuurlijk ook een koekje proeven, weer een leuke dag vandaag!

 

 

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

 

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en je kunt goed met collega’s overweg.

 

Jij krijgt

 • Salaris.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

Je kunt je sollicitatie met pasfoto sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl

Doe dit wel zo snel mogelijk!

 

Voor vragen kun je terecht bij Emmy van den Heuvel, via tel: 06-15905131

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief