Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo leuke collega

De kinderen van locatie Ringdijk zoeken leuke pedagogisch medewerkers.

 

 

De werkplek

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locatie Ringdijk missen we alleen nog een aantal collega’s die willen invallen op momenten dat de vaste collega’s er niet zijn. We hebben ruimte voor collega’s o.b.v. een 0 – uren contract en die flexibel inzetbaar is.

 

De Ringdijk is een prachtige locatie in Rotterdam- Schiebroek. De locatie biedt dagelijks opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Het dagverblijf heeft een aparte vleugel in het pand van Revalidatiecentrum Rijndam.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

 

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen spelen en ontdekken. ”

 

Wat je écht doet

 

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.

 

Hoe je dat doet

 

 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.

 

Het team

 

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

 

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is. Omdat je invalt is het is belangrijk dat je snel een groep eigen kan maken en veel initiatief neemt.

 

Hoe je dag eruit kan zien

 

Goedemorgen, het is 7.00 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. De activiteiten zijn al voorbereid en terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders. Om half negen komt je collega binnen en ook de tweede ploeg kinderen druppelt binnen. Je hebt een leuke binnenactiviteit gepland maar het is een lekkere temperatuur en het regent buiten. Een top moment dus om eens lekker naar buiten te gaan met de regenlaarsjes aan. Na het buitenspelen maak je de tafel gereed voor het fruithapje, deze keer zijn er kleine appeltjes uit de eigen natuurtuin, hoe leuk is dat? Na het fruithapje gaan de peuters zelf de handjes wassen, wat knap dat ze dit al helemaal zelf kunnen!. Hierna mogen ze lekker aan de slag met de knutselspullen voor het thema herfst. Je collega gaat aan het einde van de ochtend beginnen met de voorbereiding van de biologische warme maaltijd. Mmm wat vinden ze de worteltjes toch lekker en wat zijn ze trots als ze hun bordje helemaal hebben leeggegeten. Na het warme eten gaan de jongere peuters even uitrusten. ’s Middags spelen ze lekker verder en de tijd vliegt want de eerste kindjes worden al rond 17.00 uur opgehaald. Met een knuffel nemen ze afscheid; wat hebben ze een leuke dag gehad!

 

Wij vragen

 

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

 

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk vind om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

 

Jij krijgt

 

 • De leukste werkgever
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

 

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

 

Je kunt je ludieke en creatieve sollicitatie sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.

 

Voor vragen kun je terecht bij Clustermanager Yvonne van der Helden :
yvonnevanderhelden@kinderopvangmundo.nl of bel haar op tel: 06 3315 2102.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief