Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo leuke inval collega

De kinderen van locatie Frida Dida zoeken een leuke inval pedagogisch medewerkers.

 

 

De werkplek

 

Bij Kinderopvang Frida Dida werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locatie Frida Dida missen we alleen nog een aantal collega’s die willen invallen op momenten dat de vaste collega’s er niet zijn.

 

Frida Dida is een prachtige locatie in Rotterdam Kralingen. Dit kind centrum is een zusje van Kinderopvang Mundo. Bij Frida Dida is er opvang voor kinderen van 0-12 jaar, dus zowel KDV als BSO. Omdat je invalt is het is belangrijk dat je snel een groep eigen kan maken en veel initiatief neemt.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

 

“Het allerleukste zijn die trotse snuitjes als ze nieuwe dingen leren en heerlijk samen spelen en ontdekken. ”

 

Wat je écht doet

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Frida Dida en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.

 

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.

 

Het team

 

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Frida Dida een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

 

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 

Hoe je dag eruit kan zien

 

Aan het begin van de dag kom je aan op locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten..
Onder het genot van een kopje koffie neem je met jouw collega’s de komende dag door. Wat staat er deze dag op de planning? Met wie gaan we vandaag leuke activiteiten doen? Het belooft een drukke, maar leuke dag te worden. Je legt alvast een kaart klaar om te sturen naar een kindje uit jouw groep die vandaag de griep heeft. Daarna leg je de spullen klaar voor de activiteit voor vandaag. Het is al half 3, Oeps.. de tijd vliegt! Tijd om de kinderen van school op te halen. Even kortsluiten met de leerkracht van de groep hoe de dag is geweest. Op de BSO, met een stukje fruit en wat drinken, vertellen de kinderen wat ze op school hebben gedaan. Hierna ga je samen met de kinderen hele grote zeepbellen blazen met een rietje en hoepels. Een collega gaat voetballen in het Kralingse Bos, een andere haalt met de grote jongens een oude mixer uit elkaar om te zien hoe deze in elkaar steekt. Weer een andere collega zit met een groep kleintjes heerlijk te knutselen met afvalmateriaal. Langzaamaan worden de kinderen één voor één opgehaald. Met veel enthousiasme vertel je samen aan pappa en mamma wat we allemaal gedaan hebben vandaag. Tot morgen!

 

Morgen nog een dagje BSO en donderdag werk je op de verticale groep. Leuk deze afwisseling!

 

Wij vragen

 

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

 

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk vind om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

 

Jij krijgt

 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

 

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

 

Je kunt je ludieke en creatieve sollicitatie sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl

 

Voor vragen kun je terecht bij Clustermanager Yvonne van der Helden :
yvonnevanderhelden@kinderopvangmundo.nl of bel haar op tel: 06 3315 2102.

 

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief