Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

De peuters uit het cluster Schiedam zoeken twee hele leuke Pedagogisch Medewerkers.

 

 

Functiebeschrijving

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. We missen nog twee collega’s die ervoor zorgen dat de peuters zich goed kunnen vermaken en de beste zorg en aandacht krijgen. De opvanglocaties in Schiedam beschikken over mooie natuurtuinen waar er volop mogelijkheden zijn om heerlijk buiten te spelen.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

 

“Het allerleukste is die trotse snuitjes als ze heerlijk samen spelen en nieuwe dingen leren. Knap hè, hoe snel die kleintjes dat oppakken ”

 

Wat je écht doet

 

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen leuke herinneringen hebben aan de tijd die ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen en avonturen beleven en snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en het pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
 • Je werkt 24 uur per week op flexibele tijden.

 

Hoe je dat doet

 

 • Jij weet de methode Startblokken heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • Je organiseert hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.
 • Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid .

 

Het team

 

Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken enthousiaste collega’s die goed kunnen samenwerken en over voldoende relativeringsvermogen beschikken.

 

Hoe je dag eruit kan zien

 

Goedemorgen, het is 7.00 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. De activiteiten zijn al voorbereid en terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders. Om half negen komt je collega binnen en ook de tweede ploeg kinderen druppelt binnen. Je hebt een leuke binnenactiviteit gepland maar het is een lekkere temperatuur en het regent buiten. Een top moment dus om eens lekker naar buiten te gaan met de regenlaarsjes aan. Na het buitenspelen maak je de tafel gereed voor het fruithapje, deze keer zijn er kleine appeltjes uit de eigen natuurtuin, hoe leuk is dat? Na het fruithapje gaan de peuters zelf de handjes wassen, wat knap dat ze dit al helemaal zelf kunnen!. Hierna mogen ze lekker aan de slag met de knutselspullen voor het thema herfst. Je collega gaat aan het einde van de ochtend beginnen met de voorbereiding van de biologische warme maaltijd. Mmm wat vinden ze de worteltjes toch lekker en wat zijn ze trots als ze hun bordje helemaal hebben leeggegeten. Na het warme eten gaan de jongere peuters even uitrusten. ’s Middags spelen ze lekker verder en de tijd vliegt want de eerste kindjes worden al rond 17.00 uur opgehaald. Met een knuffel nemen ze afscheid; wat hebben ze een leuke dag gehad!

 

Wij vragen

 

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

 

Jij krijgt

 

 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie vinden wij het leuk als je ook daadwerkelijk komt solliciteren. We horen graag waarom jij die functie zou willen!

 

Je kunt je creatieve sollicitatie met pasfoto sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.
Voor vragen kun je terecht bij de Cluster Manager Pepita van Laer:
pepita@kinderopvangmundo.nl of bel haar op tel: 06 55 68 0004.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief