Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo Leukste Plusser

 

Een leuke coördinerende manusje-van-alles gezocht.

 

Wij zijn op onze locatie heel goed met kinderen maar iets minder goed in coördinerende werkzaamheden. Ieder zijn eigen talent! Dus wij zoeken de beste coördinerende manusje-van-alles voor de BSO Meidoornsingel. Ben jij onze steun en toeverlaat die ervoor zorgt dat alles tiptop op orde is?

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

 

“Ik werk bij de leukste kinderopvang van Nederland en ik zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt!.”

 

Wat je écht doet

 

 • Je neemt alle praktische zaken van de Clustermanager uit handen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van administratieve taken van de locatie zoals o.a. rooster, kas, schoonmaakschema’s, nieuwsbrieven enzovoort.
 • Je geeft nieuwe ouders de leukste rondleidingen en je zorgt ervoor dat ze allemaal hun kindje bij kinderopvang Mundo willen brengen. 🙂
 • Je werkt gemiddeld 22 uur per week waarvan je 3 uur per week besteedt aan de plusuren.
 • Het grootste gedeelte werk je op flexibele tijden op de groep, onder andere tijdens de voorschoolse opvang.

 

Hoe je dat doet

 

 • Je doet je werk heel nauwkeurig zodat alles op rolletjes loopt.
 • Je komt zelf met oplossingen voordat de Manager erom hoeft te vragen.
 • Je bent een vraagbaak en een inspirator voor de collega’s van de locatie om de gestelde doelen te behalen die met elkaar zijn afgesproken en zijn vastgelegd.
 • Je bent een voorbeeld voor kinderen en collega’s en kunt uitstekend taken delegeren aan collega’s.
 • Je bent gastvrouw en geeft ouders altijd een warm welkom.
 • Je kunt heel erg goed overweg met computers en je hebt ervaring met de gangbare softwareprogramma’s zoals Word, Excel.

 

Het team

 

BSO Meidoornsingel bevindt zich in openbare basisschool de Wilgenstam. Binnen de school zijn twee ruimtes ingericht tot een gezellige buitenschoolse opvang. Een ruimte is ouderwets gezellig ingericht als Oma’s huiskamer. Ook is er een ruimte ingericht als Mundo’s Grand Café. Waarin we ook een keuken hebben waar heerlijk gekookt en gebakken wordt. Voor de allerkleinsten is er een gezellige speelhoek.

 

BSO Meidoornsingel maakt tevens gebruik van het speellokaal en het technieklokaal van De Wilgenstam. De BSO biedt veel verschillende mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken!

 

Bij Kinderopvang Mundo zijn we telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. Wij zoeken iemand die echt heel zelfstandig kan werken en een visitekaartje is voor Mundo.

 

Hoe je dag eruit kan zien

 

Aan het begin van de dag kom je aan op de locatie en onder het genot van een kopje koffie maak je een praatje met een van de collega’s over het afgelopen weekend. Je hebt een heerlijk ontspannen weekend achter de rug en je hebt er zin in vandaag.
Wat staat er deze dag op de planning? Je beantwoordt eerst een aantal mailtjes waar ook acties uit voort komen. Je bekijkt waar je iets kunt betekenen. Wat is voor jou, wat voor de manager en wat heeft prioriteit? Het belooft een drukke, maar leuke dag te worden. Straks een rondleiding met ouders en daarna de roosters maken voor de komende weken. Vanmiddag werk je op de groep, wat leuk is deze afwisseling!
Morgen werk je niet, maar woensdag is er een teamoverleg dus ga je die nog even goed voorbereiden. Hierna ga je naar huis met een voldaan gevoel.

 

Wij vragen

 

Uiteraard heb je ook bij ons een diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Je beschikt daarnaast over ruime werkervaring in de kinderopvang en heb je meer dan voldoende administratieve kennis in huis om dit werk zo goed mogelijk te kunnen doen.
Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt bij voorkeur het taalcertificaat 3F.
We vinden het belangrijk dat je beschikt over een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij het werk. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en goed contact kan leggen en onderhouden.

 

Jij krijgt

 

 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij deze functie zou willen. Je kunt je sollicitatie sturen naar adrie@kinderopvangmundo.nl.
Doe dit dan zsm en graag voor 23 december a.s., want dan is de sluitingsdatum!

Voor vragen kun je terecht bij Clustermanager Adrie Zevenbergen via tel: 06-15905132

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief