Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo leuke student!

 

 

De kinderen van de BSO zoeken nog leuke Pedagogisch medewerkers. Ben je nog aan het studeren en vind je het leuk om met kinderen te werken? Ben je een aantal middagen per week beschikbaar? Dan willen we jou!

 

Functiebeschrijving

Als pedagogisch medewerker BSO bedenk jij de allerleukste activiteiten voor de buitenschoolse opvang. Jij zorgt ervoor dat de kinderen gezien en gehoord worden. Je hebt de mogelijkheid om in één cluster (werkgebied) te werken of in meerdere clusters.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Ik zorg ervoor dat de kinderen dolgraag naar de BSO komen en niet meer weg willen”

 

Wat je écht doet

 • Samen met de kinderen bedenk je de beste activiteiten en zorgt dat deze kinderen kleine zelfstandige mensjes worden.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit teveel.
 • Met een groep kinderen ga je op stap en zorgt dat zij elke dag weer een onvergetelijke dag hebben.
 • Je werkt tijdens de voorschoolse, tussenschoolse opvang en/of naschoolse opvang, meestal op dinsdag en donderdag. Naast een aantal vaste uren kun je regelmatig invallen in het cluster en eventueel over de gehele organisatie.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders.

 

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.

 

Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. Kinderopvang Mundo is telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die van organiseren houdt en zelfstandig kan werken.

 

Hoe je dag eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op locatie en neem je samen met je collega de dag door onder het genot van een kopje koffie. Wat staat er deze dag op de planning? Met wie gaan we vandaag leuke activiteiten doen? Het belooft een drukke, maar leuke dag te worden. Daarna leg je de spullen klaar voor de activiteit voor vandaag. Het is al half 3, Oeps.. de tijd vliegt! Tijd om de kinderen van school op te halen. Op de BSO, met een stukje fruit en wat drinken, vertellen de kinderen wat ze op school hebben gedaan. Ze vinden het reuze interessant als ze horen dat jij ook nog naar school gaat. Hierna ga je samen met de kinderen hele grote zeepbellen blazen met een rietje en hoepels. Een collega gaat voetballen in het park, een andere haalt met de grote jongens een oude mixer uit elkaar om te zien hoe deze in elkaar steekt. Weer een andere collega zit met een groep kleintjes heerlijk te knutselen met afvalmateriaal. Langzaamaan worden de kinderen één voor één opgehaald. Met veel enthousiasme vertel je samen aan pappa en mamma wat we allemaal gedaan hebben vandaag.

 

Wij vragen

Naast jouw opleiding, bijvoorbeeld MBO Sport & Bewegen, PABO of Onderwijsassistent ben je in staat om op een enthousiaste manier met de collega’s van de locatie samen te werken. Je beschikt over een actieve werkhouding en je bent leergierig ingesteld. Je kunt goed contact leggen en onderhouden en het lukt jou elke middag weer om de kinderen een geweldige tijd op de BSO te bezorgen. Je beheerst de Nederlandse taal goed en het is fijn als je in het bezit bent van het taalcertificaat 3F maar het is niet verplicht.

 

Jij krijgt

 • Salaris.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Interne doorgroeimogelijkheden.
 • Uitdagend werk waarin je helemaal in op kan gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie naast je studie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij bij Kinderopvang Mundo zou willen werken. Je kunt je sollicitatie met pasfoto sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl. Voor vragen kun je via email terecht bij onze afdeling P&O: personeel@kinderopvangmundo.nl of bel ons op tel: 010-2461133.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief