Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Ben jij onze nieuwe Boezemvriend?

 

 

De werkplek

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze locatie KDV Boezemvrienden in Rotterdam Crooswijk missen we alleen nog een vaste collega voor gemiddeld 24 uur per week. KDV de Boezemvrienden is een kinderdagverblijf dat op de eerste verdieping zit van verzorgingshuis Hoppesteijn in Rotterdam Crooswijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een groen en groot terras met leuke en uitdagende speelmogelijkheden. De locatie biedt dagelijks opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

 

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

 

Wat je écht doet

 

  • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen fijne herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
  • Je creëert leuke leermomenten voor baby’s, dreumessen en de peutertjes en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. Je houdt van buitenspelen en de visie van
  • Kinderopvang Mundo en ons pedagogisch beleid passen je als een maatpak.
  • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
  • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.

 

Hoe je dat doet

 

  • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten voor de allerkleinsten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
  • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.

 

Het team

 

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 

Hoe je dag eruit kan zien

 

Je kijkt op je horloge, het is al 7.00 uur. Je hebt vast het ontbijt klaar gezet zodat je de ouders en de kinderen kunt ontvangen met lekker ontbijtje. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek. Om half negen komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden. ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar het dakterras om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorg ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

 

Wij vragen

 

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

 

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg.

 

Jij krijgt

 

• De leukste werkgever
• Salaris.
• Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
• Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
• Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

 

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

 

Je kunt je creatieve sollicitatie sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.
Voor vragen kun je terecht bij Clustermanager Adrie Zevenbergen:
adrie@kinderopvangmundo.nl of bel haar op tel: 06 15905132.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief