Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Vacature Pedagogisch medewerker KDV

 

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van KDV het Hof missen nog een leuke Pedagogisch medewerker voor ten minste 24 uur per week. Deze locatie is kleinschalig en gezellig en heeft een mooie tuin waar zowel de baby’s als de peutertjes kunnen genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

 

Wil je meer uren werken? Geen probleem, deze vacature is te combineren met de vacature van de Boezemvrienden in Rotterdam. Mocht je deze combinatie willen maken dan worden je uren uitgebreid naar 32 uur.

 

Daarnaast zoeken we ook nog een leuke collega op KDV ‘t Hof om een zwangerschapsvervanging te doen van medio april 2018 tot september 2018 voor 32 uur per week. Deze functie is tijdelijk, maar mocht je het leuk vinden om te blijven, dan kan dat! We hebben werk genoeg J

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

 

Wat je écht doet

 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de baby’s en peutertjes graag bij jou brengen.
 • Je houdt  van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
 • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
 • Je werkt minimaal 24 uur per week en bent flexibel inzetbaar.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kleine kinderen en weet precies wat zij nodig hebben. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft

 

Het team

Kinderdagverblijf ’t Hof is een kleine locatie met 1 peutergroep en 1 verticale groep. Binnen dit kleine team is er een sfeer waar je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. Bij Kinderopvang Mundo zijn we telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. Wij zoeken iemand die echt heel zelfstandig kan werken.

 

Hoe je dag eruit kan zien

Je kijkt op je horloge, het is al 7.00 uur. Je hebt vast het ontbijt klaar gezet zodat je de ouders en de kinderen kunt ontvangen met lekker ontbijtje. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek. Om half negen komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.  ’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even de natuurtuin in om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorg ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

 

Wij vragen 

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding waarmee je kunt werken in de kinderopvang. Het is van belang dat je aanvullend een afgeronde VVE certificaat hebt én een taalcertificaat op niveau 3F. Je beschikt over een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij het werk. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en goed contact kan leggen en onderhouden.

 

Jij krijgt

 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

Je kunt je sollicitatie met pasfoto sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl

Voor vragen kun je terecht bij Clustermanager Adrie Zevenbergen, via tel: 06-15905132

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief