Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo ondernemend typje

Vacature Pedagogisch medewerker BSO

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van de BSO de Meidoornsingel missen nog een pedagogisch medewerker voor de vervanging van zwangerschapsverlof.

Deze BSO in Schiebroek is gevestigd in basisschool de Wilgenstam. Binnen de school zijn twee ruimtes ingericht tot een gezellige buitenschoolse opvang. Een ruimte is ouderwets gezellig ingericht als Oma’s huiskamer. Ook is er een ruimte ingericht als Mundo’s Grand Café waarin we ook een keuken hebben waar heerlijk gekookt en gebakken wordt.
Voor de allerkleinsten is er een gezellige speelhoek. Je werkt hier gemiddeld 17 uur per week. Het is daarnaast ook mogelijk om in te vallen op andere BSO locaties.

 

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

“Ik zorg ervoor dat de kinderen na schooltijd heerlijk samen kunnen spelen en ontdekken. ”

 

Wat je écht doet

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.

 

Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Hoe je dag eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en je koopt nog even snel wat lekkere ingrediënten zodat de kinderen vanmiddag koekjes kunnen bakken. Het is half 3 en tijd om de kinderen op te halen. Na een lange schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en gaan ze eerst wat drinken en wat eten. Hierna gaan ze heerlijk buitenspelen, doen een spel of maken de mooiste kunstwerken van duurzame materialen. Aan het einde van de middag worden de zelfgemaakte koekjes uit de oven gehaald. We bewaren er een paar voor de pappa’s en de mamma’s. Rond 17.00 uur worden de eerste kinderen alweer door hun ouders opgehaald, wat hebben ze een fijne middag gehad!

 

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding bij voorkeur aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk! De vacature is in principe voor de duur van zwangerschapsverlof van een collega. Als het werken bij Kinderopvang Mundo goed bevalt, dan gaan we natuurlijk ons best doen om een ander plekje voor je te zoeken binnen Mundo!

 

Jij krijgt

 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

  

Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om z.s.m. een sollicitatiebrief met C.V. (incl. pasfoto) te sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.
Doe dit wel voor 1 augustus 2018 want dan is de sluitingsdatum!

 

Heb je vragen? Schroom dan niet deze te stellen, hiervoor kun je contact opnemen met Clustermanager Adrie Zevenbergen per email adrie@kinderopvangmundo.nl of bel haar op
06 15 90 51 32. We zien je reactie graag tegemoet!

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief