Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Hallo Pedagogisch Medewerker voor BSO Windas

De werkplek

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van BSO Windas in Schiedam missen nog een 2 pedagogisch medewerkerkers.

 

In basisschool het Windas in Schiedam heeft Kinderopvang Mundo één van de ruimtes van de school ingericht tot een gezellige buitenschoolse opvang/overblijflokaal. Er wordt op deze locatie voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang aangeboden.

 

Je werkt gemiddeld 16 uur per week. Afhankelijk van je flexibiliteit én als je heel leuk bent, kun je ook op andere dagen en tijdstippen invallen.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Ik zorg ervoor dat de kinderen dolgraag naar de BSO komen en niet meer weg willen”

 

Wat je écht doet

 • Samen met de kinderen bedenk je de beste activiteiten en zorgt dat deze kinderen kleine zelfstandige mensjes worden.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit teveel.
 • Je zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de kinderen een heerlijke tijd hebben op de opvang.
 • Je werkt tijdens de naschoolse opvang en naast de vaste uren kun je regelmatig invallen in het cluster en eventueel over de gehele organisatie.
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders.

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.

Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

 

Kinderopvang Mundo is telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die van organiseren houdt en zelfstandig kan werken.

 

Hoe je dag eruit kan zien

Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en neem je samen met je collega met een kop koffie de middag door. Wat staat er op de planning en zijn er nieuwe kinderen? Het belooft een drukke en leuke dag te worden. De boodschappen voor de BSO zijn net bezorgd en je ruimt alles netjes in de keukenkasten in. Ook leg alvast wat spullen klaar voor een activiteit voor vandaag, dit keer zijn het allerlei ingrediënten voor wat lekkers in de oven. Om 15.00 uur is het tijd om de kinderen van school te halen. Tijdens de wandeling met de kinderen naar de BSO bedenk je wat leuke korte spelletjes voor onderweg.

 

Bij binnenkomst reageren de kinderen enthousiast als ze de ingrediënten zien liggen. Als ze wat hebben gedronken gaan er wat kinderen naar buiten om heerlijk te voetballen op het grote schoolplein. Een ander groepje gaat samen de voorbereidingen doen voor  een zelfgemaakte cake en twee kinderen willen even lekker in de bibliotheek een spannend stripboek lezen. De tijd vliegt en aan het einde van de middag worden de kinderen weer opgehaald. De cake is klaar en de papa’s en mama’s kunnen gelijk een stukje proeven,  mmm wat is die lekker geworden!

 

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding. Je beschikt daarnaast over werkervaring in de kinderopvang.

 

Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt bij voorkeur het taalcertificaat 3F.

 

We vinden het belangrijk dat je leuk, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je kunt goed met  collega’s overweg en bent ook in staat om prima zelfstandig te werken.

 

Jij krijgt

 • Salaris.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Interne doorgroeimogelijkheden.
 • Uitdagend werk waar je helemaal in op kan gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij bij Kinderopvang Mundo zou willen werken. Je kunt je sollicitatie met pasfoto sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl

Voor vragen kun je terecht bij Pepita van Laer 06-55680004.

 

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief