Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

De peuters van Edje van Beinum zoeken een hele leuke
Pedagogisch Medewerker

 

 

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers.
Voor onze locatie Edje van Beinum hebben we nog een plek voor een Pedagogisch medewerker. De peutergroep is gelegen in basisschool Eduard van Beinum in het Molenkwartier van Rotterdam Hillegersberg. De gezellige ruimte is op een leuke en uitdagende wijze ingericht voor 16 peuters. Steigerhout en natuurlijke materialen, warme kleuren, tafeltjes en stoeltjes op kindhoogte en uitdagende speelplekjes zijn de basis van de inrichting. De peutergroep is tijdens schoolweken (40 weken) open van 8.30 tot 12.30 uur op maandag- dinsdag- donderdag- en vrijdagochtend. Je krijgt een contract van ongeveer 12 uur maar dan ben je wel alle schoolvakanties vrij! Als je het leuk vindt is deze functie ook te combineren met BSO werk.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

 

”Ik zorg ervoor dat onze peutertjes fijn kunnen spelen met leeftijdsgenootjes, nieuwe uitdagingen krijgen en ontdekkingen doen, wat heel erg goed is voor hun ontwikkeling”.

 

Wat je écht doet

 

 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in peuters. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.

 

Hoe je dat doet

 

 • Jij weet de methode Startblokken heel goed in de praktijk te brengen. Je volgt de ontwikkeling van de kinderen via het Kindvolgsysteem KIJK.
 • Je organiseert hele leuke activiteiten en leermomenten met de kinderen.

 

Je geeft daarmee handen en voeten aan onze missie en visie en ons pedagogisch beleid .

 

Het team

 

Als je bij ons komt werken dan start je in een gezellig team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.
We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 

Hoe je dag eruit kan zien

 

Goedemorgen, het is 8.30 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en kinderen kunt ontvangen in een gezellige ruimte.
De activiteiten zijn al voorbereid en terwijl de kinderen om je heen spelen heb je nog even een praatje met een van de ouders. Om 8.45 uur begint het programma met een gezellig kringgesprek. De kinderen vertellen van alles over wat ze hebben meegemaakt. Wat een leuke verhalen! Dan komt de pedagogisch coach ook nog langs. Zij ondersteunt en adviseert je met het uitvoeren van de werkzaamheden. Je hebt een leuke buitenactiviteit gepland, de temperatuur is lekker en het regent buiten. Een top moment dus om eens lekker naar buiten te gaan met de laarzen aan. Rond half twaalf worden de kinderen opgehaald. Daarna kun je de ochtend nog doornemen met de pedagogisch coach. Wat was het een leuke ochtend!

 

Wij vragen

 

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg, en vind het een uitdaging om onderdeel te zijn en te worden bij een integraal kindcentrum.

 

Jij krijgt

 

 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste kinderopvang.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Deze baan is voor mij

 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie reageer dan snel op deze vacature; iedereen wil wel graag werken op deze gezellige locatie! Geef in je brief aan waarom jij de leukste kandidaat bent voor deze baan, stuur je reactie naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.

 

Voor vragen kun je terecht bij Clustermanager Adrie Zevenbergen:
Email adrie@kinderopvangmundo.nl of bel haar op tel: 06 1590 5132.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief