Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

De kinderen van locatie Puur zoeken een toffe pedagogisch medewerker.

De werkplek

Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. Bij onze mooie locatie Puur in Schiedam missen we alleen nog een collega die een zwangerschapsvervanging wil doen van gemiddeld 32 uur per week vanaf medio augustus. Als je leuk bent kun je daarna misschien wel gewoon blijven, er is werk genoeg 🙂

 

PUUR is een bijzonder kinderdagverblijf. De naam verraadt het al; we leggen de lat zo hoog mogelijk als het gaat om natuurlijke, actieve, gezonde én vriendelijke kinderopvang. Elke dag worden hier de kinderen op gevangen in de leeftijd van 0-4 jaar.

 

Wanneer je vrienden over je werkt vertelt

“Als pedagogisch medewerker voor de allerkleinsten zorg ik ervoor dat zij zich vermaken en dat zij de beste zorg en aandacht krijgen”.

 

Wat je écht doet

 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de baby’s en peutertjes graag bij jou brengen.
 • Je houdt van buitenspelen en je creëert leuke leermomenten voor de allerkleinsten.
 • Je geeft de kinderen de volle aandacht, hiervan hebben zij namelijk nooit genoeg.
 • Je stimuleert hun zelfstandigheid zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot kleine zelfstandige mensjes.
 • Je werkt gemiddeld 32 uur per week gedurende een zwangerschapsvervanging
 • Je zorgt voor een goed en warm contact met ouders en hebt een fijne samenwerking met je collega’s.

Hoe je dat doet

 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen. Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.

Het team

Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is bij Kinderopvang Mundo een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

 

We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

 

Hoe je dag eruit kan zien

Je kijkt op je horloge, het is al 7.00 uur. Je hebt vast de tafel gedekt zodat je de ouders en de kinderen kunt ontvangen met een lekker ontbijtje. Vandaag komt er een nieuw kindje op de groep en met de ouders heb je nog even een kort gesprek. Om half negen komt jouw collega binnen en samen nemen jullie de planning van de ochtend door. Nadat de allerkleinsten de fles hebben gekregen, vallen de oogjes langzaam dicht en zijn de peuters nog lekker rustig aan het spelen. Niet lang daarna gaan ook zij een slaapje doen en kun je met je collega de activiteit voor de middag nog even voorbereiden.

 

’s Middags ga je met een klein groepje kinderen nog even naar buiten om een frisse neus te halen. Je collega blijft binnen met de baby’s die slapen. Ze zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor de voetafdrukjes van vingerverf die jullie straks gaan maken van de baby’s en de peutertjes. Aan het einde van de middag worden de kinderen een voor een opgehaald, ze hebben een heerlijk dagje gehad!

 

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding en een taalcertificaat op niveau 3F. Ook ben je in het bezit van een VVE certificaat.

 

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk. Je bent zelfstandig en kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk vind om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

 

Jij krijgt

 • De leukste werkgever.
 • Salaris
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Deze baan is voor mij

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie dan vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

 

Je kunt jouw creatieve sollicitatie sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.

 

Voor vragen kun je terecht bij Clustermanager Pepita van Laer:

 

pepitavan@kinderopvangmundo.nl of bel haar op tel: 06-55680004

 

 

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief