Facebook Mundo kinderopvang Twitter Mundo kinderopvang google+ Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

(Project) Directeur

 

Wil jij aan het roer staan van het nog te ontwikkelen Kindcentrum IJsselmonde?

 

 

Locatie: Rotterdam IJsselmonde, aantal uur: 40 per week

In de ontwikkelfase ben je als (Project) Directeur vooral bezig met het vormgeven van processen en het ontwerp van het kindcentrum. Dat laatste is nog niet eerder zo letterlijk tot uiting gekomen want je bepaalt namelijk samen met de architect de indeling van de organisatie. Het is belangrijk dat jij als (Project) Directeur het boegbeeld wordt van een organisatie waar jij volledig achter staat en je daardoor dan ook eindverantwoordelijk voelt.Op het moment dat het kindcentrum IJsselmonde zijn deuren opent ben je als (Project) Directeur eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Jij bent het gezicht van de organisatie en een coach en inspirator voor de medewerkers. Daarnaast ben je bezig met het voorbereiden en realiseren van het strategisch beleid zodat de doelstellingen van het kindcentrum binnen de kaders worden behaald.

Jij bent onze ideale (Project) Directeur met:

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Communicatief sterke vaardigheden
  • De capaciteit een boegbeeld te zijn

Je bent een ervaren duizendpoot die het leuk vindt de pioniers- en voortrekkersrol in dit nieuwe samenwerkingsverband op je te nemen. Je zet de lijnen uit, je durft beslissingen te maken, je bent contactpersoon voor alle betrokken partijen en je weet te inspireren. Je kunt goed contacten leggen en weet jouw doelen te behalen. Je staat volledig achter de visie en het pedagogisch klimaat van de organisatie.

 

Wij bieden jou:

De Project (Directeur) wordt aangesteld bij stichting BOOR. We bieden jou een marktconform salaris volgens cao primair onderwijs. Een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren. Maar vooral bieden wij je een geweldige kans om uitstekend onderwijs en opvang te verzorgen in dit unieke project!

 

Waar ga je werken:

In het kindcentrum IJsselmonde worden basisonderwijs en kinderopvang geïntegreerd om kinderen de beste kansen te bieden op een goede toekomst. Het kindcentrum wordt dé ontmoetingsplek voor alle kinderen van 0 tot 14 jaar uit de wijk. Er zal worden gewerkt vanuit één pedagogische visie. Het programma zal aansluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van ieder individueel kind en biedt de kinderen een ononderbroken ontwikkelingslijn in een rijke speel- en leeromgeving. Het kindcentrum IJsselmonde is een samenwerking tussen Mundo, Peuters & Co en stichting BOOR.

 

Ben jij de Project (Directeur) die wij zoeken?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren en ontvangen graag uiterlijk 21 januari aanstaande jouw C.V. en motivatiebrief. Deze mag je sturen naar Linda Bosch, HR adviseur van BOOR: linda.bosch@stichtingboor.nl.

Voor nader informatie rondom de procedure neem je contact op met Linda Bosch via het
telefoonnummer 06 22 99 48 46. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact op nemen met Jan Veenker, bovenschools directeur po, via het  telefoonnummer 06 28 86 68 95.

Alle reacties worden aan de selectiecommissie voorgedragen en beoordeeld. De selectiecommissie zal een selectie maken van de kandidaten die doorgaan naar een kennismakingsronde. De kennismakingsronde is gepland op vrijdag 26 januari in de ochtend.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Twitter   google+ Mundo kinderopvang   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief