Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Bijzondere samenwerking Aafje en kinderopvang Mundo

Op dinsdag 26 januari 2021 tekenden zorgorganisatie Aafje en kinderopvang Mundo een bijzondere samenwerking. Beide organisaties hebben al enige jaren nauw contact met elkaar. Denk hierbij aan de kinderopvang locaties in verpleeghuizen van Aafje, activiteiten waarbij kinderen en ouderen elkaar ontmoeten en de zomer kinderopvang voor Aafje medewerkers.

De samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties richt zich op het voortzetten en uitbreiden van de bestaande samenwerking op het gebied van kinderopvang locaties in verpleeghuizen, de zomeropvang voor kinderen van Aafje medewerkers en de gezamenlijke activiteiten. Ook worden mogelijkheden onderzocht voor een aangepast kinderopvang aanbod speciaal voor Aafje medewerkers.


Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur Aafje: “Vanuit onze succesvolle jarenlange samenwerking zien we veel raakvlakken, tussen onze organisaties en activiteiten. Met het onderteken van een duurzaam partnerschap kunnen we hier meer handen en voeten aan geven.”


Daarnaast wordt gekeken naar het aanbieden van doorstroommogelijkheden vanuit kinderopvang richting zorg- of welzijnsmedewerker. En wordt de meerwaarde van gezamenlijke deskundigheidsbevordering, bijvoorbeeld op het gebied van activiteitenbegeleiding en –aanbod, onderzocht.


Monique Dongelmans, directeur-bestuurder Mundo: “Aafje en Mundo werken al heel veel jaren naar volle tevredenheid samen. Met deze overeenkomst bevestigen we nogmaals dat we daar waar we elkaar aan kunnen vullen en ondersteunen “partners” zijn”.

Over Aafje

Aafje biedt een breed pakket aan ondersteuning in zorg, behandeling en welzijn in onze huizen, zorghotels en bij mensen thuis. Dit doet zij met ruim 6000 medewerkers en 1850 vrijwilligers voor bijna 18.000 klanten in de regio Rotterdam Rijnmond en de Drechtsteden. Samen met ketenpartners streeft Aafje er elke dag naar de zorg voor kwetsbare ouderen te optimaliseren.

Over Mundo

Kinderopvang Mundo biedt al meer dan 45 jaar een veilige en vertrouwde opvang in een uitdagende omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op ruim 30 locaties in de regio Rijnmond.

We bieden een plek waar kinderen zich ontwikkelen door te zien, horen, proeven en ervaren. Ieder op zijn eigen manier en altijd samen met de ouders. Zo is kinderopvang niet alleen de beste manier om ervoor te zorgen dat ouders zich kunnen ontwikkelen, maar ook de mogelijkheid voor kinderen om op ontdekkingstocht te gaan. Een verrijking voor iedereen.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram