Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Ga met ons mee op avontuur!

Bij Mundo laten wij je de wereld ontdekken. In de zomervakantie organiseert ons Activiteitenteam de leukste avonturen voor de vakantieopvang. Wat dacht je van een dag lang ravotten in de natuur? Of een bezoek aan een spannend pretpark? We gaan zelfs met zijn allen ieder jaar op een groot kamp!

Altijd iets leuks om te doen

Boom klimmen, vissen, voetballen, varen, schilderen: Er is altijd iets leuks te leren of te doen. Sta in de spotlight en speel in een van onze musicals. Duik de keuken in en bak de lekkerste traktaties. Ga aan de slag met oude computers en techniek om te kijken hoe het er van binnen uitziet. Of pak lekker een bal en leef je uit met een potje voetbal.

Bij Mundo is iedere vakantie een feest! ’s Avonds komen de kinderen altijd moe maar met een geweldige dag achter de rug thuis: “Morgen nog een keer!”.

Meedoen? Tof!

Mundo’s vakantieopvang is voor alle kinderen van 4-12 jaar. Ook kinderen die niet bij Mundo op de BSO zitten zijn tijdens de vakanties heel erg welkom. Neem contact met ons op of vul een vrijblijvende prijsopgave in.

De vakantieopvang is wel altijd voor een hele dag. Dit is omdat we vaak activiteiten doen die de hele dag duren of waardoor we een deel van de dag op pad zijn.

Hoe werkt het?

Vakantieopvang kun je afspreken voor een aantal dagen per kalenderjaar. Ieder schooljaar heeft 12 vakantieweken, je kunt een maand voor aanvang van de betreffende vakantieperiode doorgeven voor welke weken en of dagen je vakantieopvang nodig hebt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je maar af en toe vakantieopvang nodig hebt of dat je kind graag een paar dagen naar Mundo gaat om mee te doen met de leuke activiteiten. Neem dan contact met ons op.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram