Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Ons eigen Activiteitenteam

Activiteiten zijn niet alleen leuk maar ook leerzaam! Door activiteiten ontwikkelen kinderen hun lijf, hun hersenen en leren ze omgaan met andere kinderen.

Benieuwd naar de zomervakantie?

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten tijdens de Zomertour van het Activiteitenteam!

 

Even voorstellen

Het Activiteitenteam is er voor alle kinderen van 0-12 jaar en bestaat uit Tim, Max, Farhad, Florentyna, Svetlaine en Mark. Het Activiteitenteam is één van de bijzondere onderdelen van Kinderopvang Mundo! In ons team bestaat uit drie experts op het gebied van kunst, natuur, sport en spel. Volgens een vast rooster gaat het Activiteitenteam langs alle locaties en organiseren zij de meest bijzondere workshops en uitjes tijdens de vakanties.

Boomklimmen, musicals, natuurboekjes, bouwwerken van spaghetti, groentegriezels of snoezelen voor de allerkleinsten.. Dus allemaal leuke dingen voor groot en klein.. het Activiteitenteam bedenkt altijd iets leuks en bijzonders. Het is altijd een feest als het Activiteitenteam langs is geweest.

Specialisaties: koken, kunst, muziek, natuur, sport en spel

Kinderopvang Mundo is gespecialiseerd in koken, kunst, muziek, natuur, sport en spel. Dit komt voort uit ons pedagogisch beleid en je ziet dat terug in ons activiteitenaanbod en in ons Activiteitenteam.

Met kunst ontwikkelen onze kinderen hun creativiteit en eigenheid. Daarom gaan we allerlei dingen zelf maken.
De natuur is de basis van alles. Daarom willen we de kinderen daar meer over leren en ze de natuur laten ervaren door te zien, te voelen, te luisteren en te ruiken. Beweging houdt ons gezond en vergroot het zelfvertrouwen van de kinderen. Daarom doen we veel aan sport en spel.

Ook in de vakanties

Tijdens de vakanties doen we altijd nog leukere dingen dan normaal. Een sportdag, een uitje naar een natuur- of pretpark, een workshop boksen, een talentenjacht… en natuurlijk het populaire Mundo kamp tijdens de zomervakantie. De activiteiten zijn voor alle kinderen die tijdens de vakantie bij Mundo zijn, vast of incidenteel.

Wil je meer weten, je kunt ons ook vinden op facebook.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram