Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Activiteitenteam

In het kort

Het Activiteitenteam is er voor alle kinderen van 0-12 jaar en bestaat uit Mandy, Florentyna, Lisa en Max. Het Activiteitenteam is één van de bijzondere onderdelen van Kinderopvang Mundo! Ons team bestaat uit experts op het gebied van koken, kunst, muziek, natuur, sport en spel. Volgens een vast rooster gaat het Activiteitenteam langs alle locaties en organiseren zij de meest bijzondere workshops en uitjes tijdens de vakanties.

“Activiteiten zijn niet alleen leuk maar ook leerzaam!”

Door activiteiten ontwikkelen kinderen hun lijf, hun hersenen en leren ze omgaan met andere kinderen. Boomklimmen, musicals, natuurboekjes, bouwwerken van spaghetti, groentegriezels of snoezelen voor de allerkleinsten.. Dus allemaal leuke dingen voor groot en klein.


Het Activiteitenteam bedenkt altijd iets leuks en bijzonders. Het is altijd een feest als het Activiteitenteam langs is geweest.


Specialisaties: koken, kunst, muziek, natuur, sport en spel

Kinderopvang Mundo is gespecialiseerd in koken, kunst, muziek, natuur, sport en spel. Dit komt voort uit ons pedagogisch beleid en je ziet dat terug in ons activiteitenaanbod en in ons Activiteitenteam.


Met kunst ontwikkelen onze kinderen hun creativiteit en eigenheid. Daarom gaan we allerlei dingen zelf maken.


De natuur is de basis van alles. Daarom willen we de kinderen daar meer over leren en ze de natuur laten ervaren door te zien, te voelen, te luisteren en te ruiken. Beweging houdt ons gezond en vergroot het zelfvertrouwen van de kinderen. Daarom doen we veel aan sport en spel.

Wij stellen ons graag aan je voor!

Florentyna

Wanneer ik aan koken denk, denk ik aan gezelligheid en samen zijn. Koken is voor mij het beste middel om samen te leren werken en nieuwe dingen te ontdekken.


Koken en eten brengt ons samen en daar draait het in deze wereld om, toch? Verschillende culturen, duurzaamheid en je zintuigen op de proef stellen komen hier natuurlijk allemaal bij kijken. Hoe mooi is dat!

Lisa

Na de kunstacademie te hebben afgerond, ben ik nu bij Mundo dagelijks bezig met het ontwikkelen van de creativiteit van het kind.


Dit op de leukste en gekste manieren, wat mij ook inspireert. Kunst is voor mij een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven. Niet alleen in het maken er van, maar het uit zich ook in andere aspecten: hoe we denken, aanpakken en onszelf uiten in de wereld.

Max

Natuur en Mundo gaan samen als een bloemetje en een bijtje! Ze hebben elkaar nodig en kunnen niet zonder elkaar.


Samen met de kinderen gaan we de natuur verkennen. We maken stoere zwaarden, speren en lepels van hout. We bouwen hutten, we verkennen de natuurlijke wereld. We spelen, rennen vliegen, vallen en staan weer op in het bos, park, duin en de moestuin. We leren dieren en plantjes kennen op bijzondere manieren en leren wat de natuur allemaal in petto heeft.


De natuur kan je zien als een onuitputtelijke schatkist van inspiratie, rust en plezier die we elke dag weer openmaken.

Mandy

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Mundo, begonnen op de buitenschoolse opvang en nu onderdeel van het activiteitenteam. Waarin ik mijn ervaring van de buitenschoolse opvang mee kan nemen in mijn activiteiten en werkwijze.


Mundo draagt de juiste visie uit, de leukste manier voor kinderen om zich te ontwikkelen en mooie herinneringen op te doen. Mijn bijdrage in het activiteitenteam is om meer uitdaging voor de oudste kinderen te brengen, maar ook zeker het ontdekkend leren bij het jongste kind te stimuleren, heel vrij. Avontuur en ontdekken zullen voornamelijk mijn uitgangspunten zijn. Zowel voor het jonge als oudere kind zijn dit hele belangrijke aspecten om zo breed mogelijk in te zetten.

Sebastiaan

Ik ben Sebastiaan en ik ben 39 jaar en sinds 1 juli 2023 werkzaam bij Mundo.


Mijn specialisme is sport en spel. Met mijn energie, enthousiasme en kennis ga ik de kinderen meer in beweging krijgen. De sport- en spel activiteiten die ik organiseer zullen zo gevarieerd zijn dat elk kind zich helemaal kan uitleven. Van voetbal tot een sportquiz, het gaat allemaal gebeuren in het cluster waar ik op dat moment werkzaam ben.

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd en behaald: sport en bewegen niveau 2 en 3 en onderwijsassistent niveau 4.
Met deze ervaringen ga ik de kinderen super enthousiast maken.

Naast mijn passie voor mijn werk heb ik nog een passie en dat is zaalvoetbal. Niet als speler, maar als trainer.

Volg het team op YouTube

Ook in de vakanties

Tijdens de vakanties doen we altijd nog leukere dingen dan normaal. Een sportdag, een uitje naar een natuur- of pretpark, een workshop boksen, een talentenjacht… en natuurlijk het populaire Mundo kamp tijdens de zomervakantie. De activiteiten zijn voor alle kinderen die tijdens de vakantie bij Mundo zijn, vast of incidenteel.

Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd is het activiteitenteam?

Voor elke leeftijdgroep hebben wij verschillende activiteiten.

Mijn kind vind het nogal spannend?

Voor de kinderen die het spannend vinden, nemen wij rustig de tijd om alles door te lopen.

Doen jullie ook activiteiten in het weekend?

Het Activiteitenteam heeft alleen activiteiten doordeweeks.

Doen jullie ook activiteiten in de vakantie?

Ja, bekijk de agenda op de locaties voor de komende activiteiten.

Wanneer komt het Activiteitenteam langs op de locatie van mijn kind?

De hele week vinden er activiteiten plaats. Bekijk de agenda op de locaties voor de komende activiteiten.

Zijn alle activiteiten wel veilig?

Al onze collega’s zijn gediplomeerd en werken volgens de laatste veiligheidsnormen voor sport & spel.

Wat als de activiteiten te duur voor mij zijn?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de activiteiten. Mocht dat wel het geval zijn, dan geven wij dit van tevoren aan.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram