Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Kosten en tijden kinderopvang

Wat kost kinderopvang bij Mundo?

Kinderopvang Mundo biedt verschillende opvangmogelijkheden aan voor kinderen van 0-12 jaar, met bijbehorende prijzen. Hierdoor ben je bij Mundo heel flexibel in het regelen van je opvang. Hieronder staan de verschillende opvangmogelijkheden en prijzen op een rijtje. Heb je vragen over onze opvang of een specifieke wens? Neem dan contact op met afdeling Ouder & Kind Services, we denken graag met je mee!

Hoe kan ik berekenen wat ik per maand moet betalen?

De kosten die je hebt voor de opvang zijn afhankelijk van het aantal uren, de uurprijs en van de Kinderopvang Toeslag die je ontvangt van de Belastingdienst. Wil je weten hoeveel dit is of wil je hulp bij het aanvragen van de Kinderopvang Toeslag? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan of neem contact op met de Ouder & Kind Services van Mundo.

Opvangmogelijkheden voor kinderen 0-4 jaar

Tarief per uur opvang in 2019
HDO Hele Dagopvang en Halve Dagopvang
Opvang op vaste dagen/dagdelen per week, het gehele jaar door (52 weken).
€ 8,02
HDO Flexibel pakket
(52 weken) Hele Dagopvang, opvang waarbij je iedere week/maand hetzelfde aantal dagdelen opvang afneemt die je zelf kunt inplannen, ideaal voor flexibele werktijden! De mogelijkheden en capaciteit verschillen per locatie. Neem voor meer informatie contact op met afdeling Ouder & Kind Services.
€ 8,29
HDO 40 weken
Hele Dagopvang op vaste dagen/dagdelen per week, alleen tijdens de 40 schoolweken.
€ 8,50
HDO Peuteropvang Schiedam en Vlaardingen
Opvang voor peuters van 2,5 – 4 jaar in een speciale peuterklas. Dagelijks 52 of 40 weken van 7:00- 18:00 uur of een ochtend van 7:00-12.30 uur of een middag van 12.30-18:00 uur. Dit product wordt op een aantal locaties aangeboden en kan niet worden gecombineerd met andere Mundo producten.
€ 8,02 (52) weken
€ 8,50 (40) weken
HDO Peuteropvang / Voorschool Rotterdam
Opvang voor peuters van 2,5 – 4 jaar in een speciale peuterklas. Dagelijks tijdens de 52 schoolweken van 07:30 – 12:30 uur. Dit product wordt op een aantal locaties aangeboden en kan gecombineerd worden met andere Mundo producten.

Hier is subsidie mogelijk via de gemeente, meer info bij Ouder&Kind services op te vragen.
€ 8,02
HDO Peuteropvang Schaepman Ridderkerk
Opvang voor peuters van 2,5 – 4 jaar in een speciale peuterklas. Dagelijks tijdens de 40 schoolweken van 8:45 – 11:45 uur.

 Hier is subsidie mogelijk via de gemeente, meer info bij Ouder&Kind services op te vragen.
€ 8,02
HDO Peuteropvang Plesant
Opvang voor peuters van 2,5 – 4 jaar in een speciale peuterklas. Dagelijks tijdens de 40 schoolweken van 9:00 – 12:00 uur.

Hier is subsidie mogelijk via de gemeente, meer info bij Ouder&Kind services op te vragen.
€ 8,02

Opvangmogelijkheden voor kinderen 4-12 jaar

Tarief per uur opvang in 2019
BSO Combi pakket
Het BSO combinatiepakket bestaat altijd uit Naschoolse Opvang + minimaal 4 weken Vakantieopvang. Dit kun je uitbreiden met Voorschoolse Opvang en/of ADV opvang
€ 7,12
BSO Losse opvangmogelijkheden De volgende BSO producten kunnen ook separaat ingekocht worden: Voorschoolse opvang, Naschoolse Opvang, Vakantieopvang 1 t/m 12 weken per jaar en ADV opvang.
€ 7,46
BSO Flexibel
De mogelijkheden en capaciteit verschillen per locatie. Bij flexibele opvang koop je een aantal dagen per maand in, die je daarna zelf in kunt plannen. Dit kan per dag en per halve dag. Je moet een maand van te voren doorgeven welke dagen/dagdelen je wilt inplannen. Als de groep vol zit, krijg je het verzoek dagen te wisselen, en kun je samen met de pedagogisch medewerker overleggen wanneer het je dan het beste uitkomt. Neem voor meer informatie contact op met afdeling Ouder & Kind Services.
€ 7,68
BSO Strippenkaart
Een BSO strippenkaart is ideaal indien je incidenteel gebruik maakt van de buitenschoolse en/ of vakantieopvang en/of voorschoolse opvang.
€ 7,68

Op welke tijden is er kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar?

Standaard heb je bij ons Hele Dagopvang op werkdagen van 7.00-18.00 uur. Als je je kind om 6.30 uur wil brengen of om 18.30 uur wil ophalen, dan kun je dit bij ons aangeven. Dit half uur wordt extra in rekening gebracht.

Welke tijden zijn er bij kinderopvang voor kinderen van 4-12 jaar?

Onze BSO’s zijn op schooldagen open vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur. Op vakantiedagen en op ADV-dagen is er op onze BSO’s opvang van 7.00 tot 18.00 uur. Voor schooltijd kunnen kinderen ook bij ons op de BSO komen, voorschoolse opvang is van 7.00 uur tot start schooltijd. Wil je je kind om 6.30 uur brengen, dan kun je dat bij ons aangeven. Het half uur wordt extra in rekening gebracht.

Alleen op nationale feestdagen zijn we gesloten

Op Kinderopvang Mundo kun je het hele jaar rekenen! Alleen op nationale feestdagen is Mundo gesloten. Het gaat om de volgende dagen: eerste en tweede Kerstdag, nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, eens in de vijf jaar op 5 mei, Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag. Ruilen van deze dagen is beperkt mogelijk.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer 8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram

Nieuwsbrief