Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Naschoolse opvang

 

Naschoolse opvang is een onderdeel van ons BSO-aanbod. In Rotterdam, Schiedam Spijkenisse, Barendrecht en Ridderkerk kunnen basisschoolkinderen na school bij Kinderopvang Mundo zijn, totdat je ze aan het einde van je werkdag komt ophalen. De tijd die kinderen bij Mundo zijn zien wij als vrije tijd. Als we uit school komen eten en drinken we samen wat gezonds en lekkers. Daarna doen we met elkaar veel leuke activiteiten, spelletjes en spelen we buiten. Voor meer informatie over de activiteiten die we doen kun je meer lezen bij Activiteiten BSO.

Tijden naschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo

Onze BSO’s zijn open vanaf het einde van de schooltijd tot 18.30 uur. De medewerkers van de BSO halen de kinderen op van het schoolplein. Tijdens ADV-dagen en schoolvakantie dagen zijn de BSO’s open van 7.00 tot 18.00 uur. Kinderopvang Mundo is alleen op nationale feestdagen gesloten, op alle andere doordeweekse dagen zijn we gewoon open.

Kosten naschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo

De kosten die je hebt voor de naschoolse opvang zijn afhankelijk van een aantal dingen. De uurprijs hangt af van de totale opvang die je bij ons afneemt. Zit hier bijvoorbeeld minimaal 4 weken vakantieopvang bij, dan geldt het combi-tarief. Bij Kosten en tijden kinderopvang vind je meer informatie over onze uurpijzen. Naast de uurprijs zijn ook het aantal uren dat je naschoolse opvang afneemt en de toeslag die je ontvangt van de Belastingdienst van invloed op de uiteindelijke kosten. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of neem contact op met onze medewerkers van Ouder & Kind Services voor meer informatie.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram