Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Opa en oma en kinderopvang

Grootouders spelen vaak een belangrijke rol in het gezin. Niet alleen springen opa of oma soms in bij calamiteiten. Grootouders willen ook vooral genieten van hun kleinkinderen. Kinderopvang Mundo ziet als geen ander dat opa’s en oma’s het verlengstuk van het hedendaagse gezin zijn.

Kinderopvang op maat

Kinderopvang en opvang door opa’s en oma’s zijn prima met elkaar te combineren. Zo gaan kinderen die gebruik maken van buitenschoolse opvang soms in de vakantie liever naar opa en oma.  Dan kun je dus het beste gebruik maken van de 40-weken opvang van Mundo Kinderopvang.

Grootouders passen in het plaatje

Grootouders van nu zijn actief en staan nog vol in het leven. Logisch dus dat zij eigen activiteiten hebben en niet altijd maar klaar staan voor de opvang van hun kleinkinderen. Het mooie is dat het bij kinderopvang Mundo goed te combineren is.

 Vakantie is feest

Voor de vakanties kun je extra opvang regelen bij Mundo. En dat is leuk, want in de vakantie is het bij ons feest! Ons Activiteitenteam bedenkt de leukste dingen. Zo organiseert het team uitjes naar de speeltuin, een museum of het strand en gaan we met regenlaarzen de natuur in. Ook als opa en oma de opvang in de vakanties regelen, is een losse dag te boeken om van de activiteiten te genieten.


Benieuwd wat de opvang kost? Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor je op.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram