Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Mundo is meer

Mundo biedt voor ieder kind een veilige, stimulerende en ontzettend leuke plek om zich te ontwikkelen terwijl jij de ruimte krijgt om andere dingen te doen. Toch gaat wat wij doen verder dan dat. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders.
Wij weten hoe lastig het soms kan zijn om alles goed te regelen en alles goed te doen. Ochtenden kunnen stressvol zijn en je kunt behoorlijk onzeker worden over de opvoeding van je kinderen en je eigen rol daarin. Daarom willen wij je daar ook echt bij ondersteunen door, als je dat wil, ook een partner in de opvoeding te zijn. Je kunt met ons praten over je kind en wij kunnen dan onze ervaringen naast de jouwe leggen. Bij Mundo werken louter deskundige mensen en we hebben zelfs een baby-specialist in huis. Zit je dus met vragen? Je kunt bij ons terecht.

 

Heb je een drukke ochtend en ren je van hot naar her? Ook bij Mundo hebben we wifi, een lekkere kop koffie en zelfs een ontbijtje voor je. Moet je wel werken, maar vermijd je liever de ochtendspits? Ook bij ons kun je even aan de slag terwijl je kind in goede handen is. Zonder schuldgevoel, zonder stress.

 

Rust, vertrouwen en stabiliteit zijn voorwaarden voor een gezond en gelukkig leven van jou en van je kind. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram