Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Peuteropvang

Voorschool, peuteropvang, peuterklas, peutergroep, VVE, vroegschoolse educatie,

nul groep, peuterspeelzaal… bij Mundo is het gewoon allemaal hetzelfde:

Namelijk gewoon leuk!

De peuteropvang is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud en is geopend tijdens elk van de 40 schoolweken. Heb je interesse in peuteropvang? Wij hebben vele mogelijkheden.

Voor peuters van 2,5 tot 4 jaar is voorschoolse educatie belangrijk. Vooral kinderen met een (taal) achterstand komen voor deze educatie in aanmerking. Zo worden ze klaargestoomd voor een goede start op de basisschool. Ook bij de voor- en vroegschoolse educatie besteden we extra aandacht aan de wereld om ons heen. Voor deze peuteropvang is er vanuit verschillende gemeenten voor peuters vanaf 2,5 jaar subsidie/een bijdrage mogelijk. Dat geldt in ieder geval voor de gemeente Schiedam, Ridderkerk en Rotterdam. De verschillende gemeenten hanteren daarvoor vaak verschillende termen, dat kan nog wel eens verwarrend zijn want we hebben het namelijk allemaal over hetzelfde:  Opvang voor peuters.

Oog voor alles wat leeft

Door kinderen al vroeg in aanraking te laten komen met de natuur en alles wat daarin te beleven is, krijgen ze meer oog voor alles wat leeft. Bij Mundo staat de buitenruimte centraal. Hier is van alles te leren en te zien, waardoor kinderen die behoefte hebben aan voor- of vroegschoolse educatie extra gestimuleerd worden om zich op vele gebieden te ontwikkelen.

Avontuur binnen structuur

Structuur is belangrijk voor de ontwikkeling van kleine kinderen. Daarom werken wij met een vast ritme zodat de peuters weten waar ze aan toe zijn. Binnen de vaste structuur bieden we avontuur, waarbij de beleving van de natuur centraal staat.

Spelen is leren, vooral voor jonge kinderen. Uitdagend en duurzaam spelmateriaal maakt dat een kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Het Activiteitenteam verzorgt activiteiten die zowel de motoriek als de creativiteit van ieder kind stimuleren.

Heb je interesse in een vrijblijvende prijsopgave wij helpen je graag verder.

Wil je inschrijven voor onze peuteropvang? Kijk dan hier.

Ook voor dit Mundo product is het mogelijk om Kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst of eventueel een bijdrage te ontvangen via de gemeente.

Voor al je vragen kun je contact opnemen met onze medewerkers van Ouder & Kind Services.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram