Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Voorwaarden en informatie

Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten van Kinderopvang Mundo zijn de Algemene Voorwaarden van Kinderopvang Mundo van toepassing. Een Nederlands exemplaar van deze voorwaarden vind je hier. You can find an English copy here.

Mundo’s aanvullende voorwaarden

In deze aanvullende voorwaarden zijn de belangrijkste zaken rondom de plaatsingsovereenkomst en de bijbehorende voorwaarden bij de verschillende Mundo producten in kaart gebracht. Je kunt deze Mundo’s aanvullende voorwaarden vinden.

Privacy reglement

Mundo gaat zorgvuldig om met de privacy gegevens en verwerkt je persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Dat doen wij altijd zorgvuldig en in overeenstemming met de wet.


Lees in ons privacyreglement welke gegevens wij van je verwerken, hoe wij dat doen en welke rechten je daarbij hebt.

Digitale Overeenkomst

Nadat je je via de website of samen met een van onze service medewerkers van Ouder en Kind Services hebt ingeschreven bij Kinderopvang Mundo ontvang je per e-mail een plaatsingsovereenkomst. Indien je akkoord bent met de inhoud van de overeenkomst, onderteken je het document elektronisch (volgens de instructie). Zowel jij als Kinderopvang Mundo ontvangen een bevestiging van de getekende overeenkomst. Voor het elektronisch ondertekenen van de plaatsingsovereenkomst maakt Kinderopvang Mundo gebruik van gecertificeerde en goed beveiligde software. Je kunt te allen tijde je digitale plaatsingsovereenkomst opvragen bij de afdeling Ouder en Kind Services.


Mundo hanteert een opzegtermijn van een maand. Heb je vragen of verbeterpunten, je kunt altijd contact met ons opnemen.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram