Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Welkom bij Kinderopvang Mundo

Mundo Kinderopvang is al 40 jaar een begrip in de regio Rijnmond. Niet alleen omdat wij zorgen voor veilige en vertrouwde opvang waardoor je met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Wat Mundo uniek maakt is de aandacht voor ieder kind, de aandacht voor zijn of haar ontwikkeling en de aandacht voor de wereld om ons heen. Wie kennis maakt met Mundo maakt kennis met een wereldopvoeder. Wij zijn je partner in de opvoeding en mede de plek waar je kind zichzelf en de wereld ontdekt. Een werkelijke verrijking.

In ons pedagogisch beleid kun je vinden hoe precies te werk gaan. Reken er in ieder geval op dat we graag buiten spelen (ook in de regen), sportieve dingen doen, kunstwerken maken, tussen de middag een lekkere gezonde warme maaltijd eten en dol zijn op de natuur!

Het Mundo Activiteitenteam is één van onze paradepaardjes.
Bij ons werken alleen gediplomeerde medewerkers en de inspectie heeft al onze locaties als goed beoordeeld. De inspectierapporten vind je via de locatiepagina’s op deze site.

Wij zorgen ervoor dat we zo goed mogelijk met jou en je gezin meedenken. In ons productenaanbod zijn we zo flexibel mogelijk. Wanneer je hierin niet vindt wat je zoekt, maken we graag een aanbod op maat. Ons servicebureau heeft ruime openingstijden: je kunt ook op een aantal doordeweekse avonden bij ons terecht om opvangzaken te regelen. We hebben op de opvanglocaties iedere ochtend een lekkere verse koffie en een broodje voor je klaar staan en je kunt ook je pakketjes bij ons af laten leveren. Deze extra diensten breiden we regelmatig uit, om op deze manier jou en je gezin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Mundo is kinderopvang, maar eigenlijk zoveel meer dan dat.

Wil je meer weten over onze opvang? Maak dan een afspraak op de locatie van je voorkeur of neem contact op met onze afdeling Ouder & Kind Services. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen en te laten zien over Kinderopvang Mundo.

Je bent van harte welkom!

Monique Dongelmans
Directeur-Bestuurder

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram