Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

De kwaliteit van Kinderopvang Mundo

Wij zijn trots op onze organisatie. Al onze medewerkers hebben hart voor Mundo, zowel op de locaties als op het servicebureau. Een goede organisatie laat zien dat er structureel en gestructureerd gewerkt wordt aan de dienstverlening. Vertaald naar Mundo betekent dit dat er iedere dag hard wordt gewerkt aan een nóg betere opvang voor jouw kind. Mundo heeft het werk zo georganiseerd, dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren. Dit uit zich in het feit dat Mundo:

 • De zaken intern goed op orde heeft
 • De klant (kind en ouder) principieel centraal stelt
 • Betrouwbare resultaten kan presenteren
 • Voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening

Kwaliteit in de dagelijkse praktijk

Het klinkt voor u wellicht nog wat veraf van de dagelijkse opvang, maar de pedagogisch medewerkers zijn hier dagelijks ook actief mee bezig in de werkzaamheden. Hierbij enkele voorbeelden:

 • De dagelijkse overdracht met jou als ouder over jouw kind is voor ons van groot belang. Als er bijzonderheden zijn worden deze door de medewerkers opgeschreven, zodat deze informatie ook actueel blijft en de zorg voor je kind daarmee aansluit bij de behoefte
 • We gaan serieus om met je mening. Of het nu een compliment, een verbeteridee of een klacht is. Alles wordt genoteerd, want dit geeft ons informatie voor verbetering. Hoe je ons op de hoogte kan stellen van tops en tips lees je op onze contactpagina.
 • We besteden veel zorg aan de locatie, het speelgoed en de materialen. We kopen kwalitatief goed speelgoed, repareren of vervangen zaken die kapot gaan snel en zorgen voor regelmatige controle van de speeltoestellen.
 • We besteden veel aandacht aan veiligheid en gezondheid, meer informatie hierover lees je in ons veiligheid en gezondheidsbeleid.
 • We begeleiden onze medewerkers en stagiairs continu. Opleiding en praktijkervaring vinden we belangrijk. We zijn dan ook een erkend leerbedrijf en aangesloten bij het SBB.
 • We stellen algemene doelen en locatiegebonden doelen en volgen de resultaten door het jaar heen.
 • Jaarlijks analyseren we de gegevens van de locaties: hoe tevreden zijn de ouders, wat zijn de klachten, hoe gaat het met de kinderen?

Wil je meer weten over ons kwaliteitssysteem en hoe dat tot uiting komt op jouw locatie? Neem dan hierover contact op met je regiomanager. Zij kan je hier alles over vertellen.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram