Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is voor kinderen van 4-12 jaar, in de ochtend voordat de basisschool begint. Het is een onderdeel van ons BSO-aanbod in Schiedam, Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse, Vlaardingen en Ridderkerk. De kinderen die bij Mundo naar de voorschoolse opvang komen krijgen een lekker ontbijtje bij ons. We nemen de tijd om gezellig om tafel te zitten, een broodje te eten, wakker te worden en nog wat te spelen voordat we naar school gaan. Voor de papa’s en mama’s hebben we altijd een meeneem broodje of lekkere koffie to-go klaar staan!

Tijden voorschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo

Onze BSO’s gaan in de ochtend om 7.00 uur open. In de vakantieweken en op ADV-dagen zijn onze BSO’s van 7.00 tot 18.00 uur open. We zijn alle doordeweekse dagen geopend, alleen op nationale feestdagen zijn we gesloten.

Kosten voorschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo

De kosten van voorschoolse opvang bij Kinderopvang Mundo zijn afhankelijk van het aantal uren, de uurprijs, of je nog andere producten afneemt en de Kinderopvang Toeslag die je van de Belastingdienst ontvangt. Bij de rubriek prijzen en tijden vind je meer informatie over de uurpijs van onze opvang. Om de daadwerkelijke kosten te weten kun je vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze medewerkers van Ouder & Kind Services voor meer informatie over je situatie.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram