Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Voor- en vroegschoolse educatie

Voor peuters van 2,5 tot 4 jaar is voorschoolse educatie belangrijk. Vooral kinderen met een (taal)achterstand komen voor deze educatie in aanmerking. Zo worden ze klaargestoomd voor een goede start op de basisschool. Ook bij de voor- en vroegschoolse educatie besteden we extra aandacht aan de wereld om ons heen.

Oog voor alles wat leeft

Door kinderen al vroeg in aanraking te laten komen met de natuur en alles wat daarin te beleven is, krijgen ze meer oog voor alles wat leeft. Bij Mundo staat de buitenruimte centraal. Hier is van alles te leren en te zien, waardoor kinderen die behoefte hebben aan voor- of vroegschoolse educatie extra gestimuleerd worden om zich op vele gebieden te ontwikkelen.

Avontuur binnen structuur

Structuur is belangrijk voor de ontwikkeling van kleine kinderen. Daarom werken wij met een vast ritme zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn. Binnen de vaste structuur bieden we avontuur, waarbij de beleving van de natuur centraal staat.

Spelen is leren, vooral voor jonge kinderen. Uitdagend en duurzaam spelmateriaal maakt dat een kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Het Activiteitenteam verzorgt activiteiten die zowel de motoriek als de creativiteit van ieder kind stimuleren.

 

Heb je interesse in een vrijblijvende prijsopgave wij helpen je graag verder.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram