Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Mundo’s DANSvoorstelling!

Lijkt het jou leuk om in een echt theater op een podium in de spotlight te staan?
Dan is dit jouw kans! Het Activiteitenteam gaat een dansvoorstelling maken en jij kan daar aan mee doen.

Samen met de kinderen van Mundo cluster Rotterdam noord, gaat Melanie van het Activiteitenteam een dansvoorstelling maken in het thema ‘Dromen’. Na een aantal keer oefenen, is het moment van optreden in een echt theater. Op het podium, met grime, kostuums, spotlight en natuurlijk publiek! Ouders, familie en vrienden zijn op woensdag 19 april welkom om van het mooie optreden te komen genieten.

De deelnemende BSO’s: BSO de Buurvrouw, Bso Bizet, BSO Meidoornsingel, BSO Talma, BSO Isaac Hubert, BSO Quadratum, BSO Kleine Arent, BSO Fun Forest en BSO Frida Dida. Staat jouw BSO er niet bij? Wees niet getreurd, jouw BSO komt ook nog aan de beurt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Van januari tot en met april zal er om de week geoefend worden bij jou op de BSO locatie. Zie het rooster hieronder voor de planning. Wanneer dit niet jouw BSO dag is, mag je wel gebracht en gehaald worden voor alleen het oefenmoment. Het oefenen duurt 45 minuten en het is wel de bedoeling dat je er elke keer bent en niets mist. Anders weet je straks niet goed wat je tijdens de voorstelling moet doen.

Wel hangt het rooster er nog even vanaf, hoeveel aanmeldingen er zijn. Mocht je niet kunnen op de aangegeven tijd maar wel echt heel graag mee willen doen, laat het ons dan weten welke dagen en tijden je wel uitkomen. Wie weet kunnen we hier nog wat mee schuiven.

Je kan je aanmelden tot 23 december
Of mailen wanneer er nog vragen zijn melanie@kinderopvangmundo.nlContact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram