Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Eindfeest 2018

Wij zijn nog maar net begonnen met de vakantieactiviteiten en helaas moeten we ons nu al bezig houden met het eindfeest: Dit jaar niet zomaar een eindfeest maar één voor in de boeken!

Knallend eindfeest

Om de spetterende vakantie met een knaller af te sluiten organiseren we op donderdag 23 augustus ons befaamde Eindfeest. In samenwerking met Walk a Plank hebben we een heus programma ontwikkeld voor uw kind(eren) maar ook voor jezelf. Walk a Plank organiseert een reeks MuToDa workshops (muziek, toneel & dans) voor de kinderen van 7 jaar en ouder en wij vanuit het Activiteitenteam hebben de Mundo Heldenacademie georganiseerd voor de kinderen van 4 tot en met 6 jaar.

De locatie

Je bent op donderdag 23 augustus vanaf 17.00 uur van harte welkom om naar de eindvoorstelling te komen kijken.

Het eindfeest vindt plaats op het sportterrein van de Hockeyclub Schiedam, gelegen op de Olympiaweg 63, 3118 JD te Schiedam. Aansluitend is er nog de jaarlijkse barbecue, deze wordt je aangeboden vanuit Mundo. Hij is dus geheel gratis voor ouders en kinderen van Kinderopvang Mundo Je krijgt bij binnenkomst 1 consumptie per persoon.

 

Via de onderstaande link kunt je jezelf en je kinderen via de onderstaande e link inschrijven. Vul deze link goed in zodat het activiteitenteam alles naar behoren kan voorbereiden. De gehele dag duurt tot +/- 19.30 uur.

 

Klik hier om je in te schrijven voor het eindfeest

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram