Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Expeditie Mundo kamp

De afgelopen 10 jaar heeft het Activiteitenteam van Mundo elke zomervakantie een kamp georganiseerd. Door de jaren heen hebben we een theaterkamp gehad, een ridderkamp, meerdere survival kampen, kampen waarbij we sliepen in tenten en kampen waarbij we sliepen in kamphuizen. Voor het 10de kamp van Mundo gaan we op een eiland slapen: het Expeditie Mundo Kamp op het eiland Tiengemeten!

Expeditie Mundo
Op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 juli strijken we neer op het eiland Tiengemeten. Om er te komen moeten we met het pondje over. Op dit eiland gaan de kinderen onder leiding van Mandy Sijbrands en Max Baar (de expeditie leiding) een waanzinnig zomerkamp beleven. Expeditie Mundo (denk aan expeditie Robinson) gaat over: leren samenwerken, survival skills leren EN toepassen, de beeldschone natuur leren lezen en gebruiken, en om vrienden voor het leven en fantastische jeugdherinneringen te maken.

Kamp informatie
Gedurende drie dagen en twee nachten nemen we de kinderen mee in een ‘Expeditie Robinson’ type avonturen spel. De kinderen leren allerlei vaardigheden gedurende het kamp die ze moeten inzetten om samen als groep de expeditie te behalen. De kinderen (en de kampleiding) slapen in zelf meegenomen tenten. Eten en drinken worden verzorgt via de camping. De eerste dag zal in het teken staan van samenwerkingsspellen en survival skills leren. S ’avonds gaan de kinderen onder begeleiding van een boswachter de natuur verkennen; de schemerwandeling. De tweede dag staat in het teken van de expeditie (een dropping). De kinderen gaan, gewapend met hun nieuw geleerde skills het eiland ‘trotseren’’. In de avond ronden we met iedereen af bij de laatste eiland raad. Op woensdag ochtend is het weer gedaan en gaan we inpakken en ons klaar maken om weer naar het vaste land terug te trekken. Alles bij elkaar beloofd het een uitdagend en onvergetelijk kamp te worden.

Inschrijven kan via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTIkunegqq6khF_BE7nCuy8Y_I0sJqB3tMS1-5M2jIHyJv3A/viewform?usp=sf_link

Let op! De inschrijvingen sluiten op maandag 19 juni.

Kosten
Vanwege het steeds duurder wordende leven vindt het Activiteitenteam het gepast om i.p.v. 65 euro per kind, 50 euro per kind extra bijdrage te rekenen. Het leven is al duur zat. Dit is bovenop twee verplichte vakantieopvang dagen die moeten worden aangevraagd; maandag 17 en dinsdag 18 juli, de woensdag vakantieopvang neemt het Activiteitenteam voor z’n rekening. Het extra bedrag wordt op de eerst volgende factuur erbij op geteld. Verder worden er geen extra kosten gerekend.

Ouderavond & extra informatie
Na het inschrijven wordt alle mogelijk denkbare informatie via de email opgestuurd (graag per kind inschrijven). Hierbij zit de paklijst, tijdsplanning, de nummers van de expeditie leiding, etc. Verder houden we natuurlijk ook weer een ouderavond, deze vind plaats op dinsdag 27 juni.

Omdat we op een eiland zitten is het na 19:00 uur niet meer mogelijk om naar het vaste land te terug te gaan, op uitzondering van spoedeisende hulpdiensten. Houdt er dus rekening mee dat het niet mogelijk is om kinderen vanwege heimwee of andere zaken toch thuis te laten slapen. De hele nacht door bellen met paps en mams wordt de eerste nacht wel gedoogd, de tweede nacht natuurlijk ook.

Heb je nog vragen of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op via max@kinderopvangmundo.nl of 0630446346.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram