Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Een wereld aan inspiratie

Het Activiteitenteam van Mundo staat voor je klaar! De afgelopen jaren hebben we een hele mooie verzameling aan activiteiten, video’s, podcasts en verhalen verzameld. Allemaal hebben ze één ding gemeen: Ze zijn gewoonweg LEUK!

? MundoTV

De ‘digitale opvang’ van Mundo vind je op MundoTV: Een gratis YouTube-kanaal vol video’s, gemaakt door onze Mundo Professionals.


Met meer dan 100 video’s kan het even zoeken zijn waar je moet beginnen. Daarom hebben we de video’s verdeeld per ‘serie’ en per ‘leeftijdscategorie’. Handig en fijn om zo één lijst met geschikte video’s te hebben.

Het Mundo Journaal

De grootste serie op MundoTV is ons eigen Journaal. Per half uur durende aflevering beleeft het Activiteitenteam samen met de kinderen van Mundo allerlei avonturen.


Video’s voor alle leeftijden

Video’s speciaal geselecteerd op leeftijdscategorie.


Alle series

Van sporten tot voorlezen, we hebben wat voor iedereen!


Podcast: De wereld van Mundo

‘De wereld van Mundo’ is een serie podcasts met onderwerpen die extra goed tot zijn recht komen in audio-vorm. Kruip samen op de bank en luister de podcast via een podcast-app naar keuze.

? Podcasts: Lekker in je vel

Voor alle grote mensen, een verzameling aan podcasts om lekker voor te gaan zitten. Of juist te luisteren tijdens een stevige wandeling.


☀️ Positief denken

In deze hectische tijden, is het van groot belang om goed voor jezelf te blijven zorgen. Let erop dat je voldoende rust pakt en plan in om ook gewoon eens simpelweg te ontspannen.

?️  Deze website is geschikt voor alle grote mensen.

? Het Mundo Spel: Knoopje leggen

Vanwege ons 45-jarige jubileum hebben we in 2021 iedereen het speciale Mundo spel cadeau gedaan. Een ouderwets bordspel vol originele vragen, waarin het de bedoeling is als eerste de theedoek met jouw knopen vol te leggen. Op wat voor manier? Dat is helemaal aan jou!


Barst de strijd los tijdens het spelen? Stuur ons dan een foto via ✉️ communicatie@kinderopvangmundo.nl. We vinden het ontzettend leuk om te horen hoe jullie het spel vinden!

Thuisklets: Een verzameling activiteiten

Thuisklets is een speciale printable met 10 activiteiten om – tussen het thuiswerken – met je kinderen te doen. Opdrachten, spelletjes en kletsvragen waarmee de kids even zoet zijn. Of om ze even op weg te helpen voordat je zelf weer achter de computer kruipt.

✅ Volg het Activiteitenteam op Facebook

Op de Facebook-pagina van het Activiteitenteam vind je regelmatig een nieuwe posts over de gave herinneringen die zij creëren voor jong & oud.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram