Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Een wereld aan inspiratie

Vanaf vandaag sluiten de basisscholen en BSO’s een week eerder dan gepland. Met de kerst en het nieuwe jaar om de hoek, snappen we dat dit aan ieder gezin een enorme hoeveelheid regel- en improvisatiewerk vraagt. Naast onze noodopvang, willen we je daarom graag de komende weken ook thuis verrassen met een wereld aan inspiratie. Het Activiteitenteam van Mundo staat voor je klaar!

🎄 Online activiteit: Kerst- en Nieuwquiz

Het Activiteitenteam van Mundo organiseert voor alle kinderen, thuis en op de noodopvang een speciale quiz. Met een digitale verbinding spelen we met elkaar de officiële Mundo Kerst- en Nieuwquiz. Het belooft een volle show te worden met knappe vragen, opdrachten en vooral veel gezelligheid.


Alle kinderen, thuis en op de BSO zijn welkom! Geef je kind op via het onderstaande formulier wanneer je vanuit huis wilt meedoen. Via het opgegeven e-mailadres ontvang je in aanloop naar de show een link om deel te nemen.


💡 Benodigdheden

Je hebt enkel een (mobiel) apparaat met webcam, microfoon en Microsoft Teams nodig. Er is geen account voor Teams vereist.


👍 Aanmelden kan tot en met 23 december.

📺 MundoTV

De ‘digitale opvang’ van Mundo vind je op MundoTV: Een gratis YouTube-kanaal vol video’s, gemaakt door onze Mundo Professionals.


Met meer dan 100 video’s kan het even zoeken zijn waar je moet beginnen. Daarom hebben we de video’s verdeeld per ‘serie’ en per ‘leeftijdscategorie’. Handig en fijn om zo één lijst met geschikte video’s te hebben.

Het Mundo Journaal

De grootste serie op MundoTV is ons eigen Journaal. Per half uur durende aflevering beleeft het Activiteitenteam samen met de kinderen van Mundo allerlei avonturen.


Video’s voor alle leeftijden

Video’s speciaal geselecteerd op leeftijdscategorie.


Alle series

Van sporten tot voorlezen, we hebben wat voor iedereen!


🎤 Podcast: De wereld van Mundo

‘De wereld van Mundo’ is een serie podcasts met onderwerpen die extra goed tot zijn recht komen in audio-vorm. Kruip samen op de bank en luister de podcast via een podcast-app naar keuze.

🎤 Podcasts: Lekker in je vel

Voor alle grote mensen, een verzameling aan podcasts om lekker voor te gaan zitten. Of juist te luisteren tijdens een stevige wandeling.


☀️ Positief denken

In deze hectische tijden, is het van groot belang om goed voor jezelf te blijven zorgen. Let erop dat je voldoende rust pakt en plan in om ook gewoon eens simpelweg te ontspannen.

👍️  Deze website is geschikt voor alle grote mensen.

🎲 Het Mundo Spel: Knoopje leggen

Vanwege ons 45-jarige jubileum hebben we begin dit jaar iedereen het speciale Mundo spel cadeau gedaan. Een ouderwets bordspel vol originele vragen, waarin het de bedoeling is als eerste de theedoek met jouw knopen vol te leggen. Op wat voor manier? Dat is helemaal aan jou!


Pak deze periode het spel weer uit de kast! Barst de strijd los tijdens het spelen? Stuur ons dan een foto via ✉️ communicatie@kinderopvangmundo.nl. We zijn ontzettend benieuwd en trakteren graag de leukste inzending.

🃏 Thuisklets: Een verzameling activiteiten

Thuisklets is een speciale printable met 10 activiteiten om – tussen het thuiswerken – met je kinderen te doen. Opdrachten, spelletjes en kletsvragen waarmee de kids even zoet zijn. Of om ze even op weg te helpen voordat je zelf weer achter de computer kruipt.

✅ Volg het Activiteitenteam op Facebook

Teveel inspiratie in één keer? Geen probleem! Op de Facebook-pagina van het Activiteitenteam zetten we deze kerstperiode regelmatig een video van MundoTV in de spotlight.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram