Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Mundo’s Kano kamp


Het 11de Zomerkamp van Mundo


Je zou denken dat na al die fantastische kampen van de afgelopen jaren de inspiratie een beetje op is. Echter niet bij het Activiteitenteam van Kinderopvang Mundo. Dit jaar hebben we weer een waanzinnig kamp georganiseerd voor de kinderen. Het Kano Kamp 2024! Bij deze alle informatie die je zoekt.

Het Kano Kamp


Geïnspireerd op kano expedities in Zweden en Noord Canada hebben we dit jaar het Kano Kamp georganiseerd. Maar dan in plaats van Zweden gaan we lekker dobberen in het Beatrixpark in Schiedam. We strijken neer op het scouting terrein van De Burgermeester van Haren groep in Schiedam. Verdeelt over drie dagen (officieel 2 en een halve dag) gaan we de kinderen een waanzinnig (Canadees) kano kamp verzorgen. Vol met kaarten lezen, samenwerken, kano varen, vuur maken, zwemmen, weerwolven, wedstrijd elementen, corvee lijsten, kampvuurtjes en nog veel meer.

Algemene informatie


Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 juli vindt het kamp plaats. Ons thuiskamp vindt plaats op het terrein van de Burgemeester Van Haren Groep in Schiedam. Het nabijgelegen Beatrixpark dienst als de activiteiten locatie op dinsdag. Een zwemdiploma is een absolute must have voor de kinderen. Echter stel dat deze er nog niet is kunnen we altijd schipperen, neem dat even contact op met Max voor meer informatie over de opties.
De kinderen gaan in (kano)teams van 6 tot 10 allerlei uitdagende activiteiten proberen te overwinnen. Op maandag gaan we de teams maken en gaan we allerlei groepsopdrachten uitvoeren en leren varen in een Canadees kano. Op dinsdag sturen we ze op pad met een kaart, proviand, aangeleerde skills en hun eigen vindingrijkheid. In het Beatrix zijn allerlei posten uitgezet waarbij ze via het water en via het land opdrachten moeten uitvoeren. Op woensdag is het opruimen en weer naar huis. Natuurlijk zal er over de dagen tijd zijn voor lummelen bij de tent of slaapzaal, kampvuurtjes, weerwolven, etc. Alles bij elkaar een kamp om nooit meer te vergeten!


Inschrijvingen

Klik op de knop om je aan te melden:


Het Kanokamp Menu* (Kosten & opties voor het blijven slapen)


Waarbij we de afgelopen jaren het blijven slapen verplicht hebben gesteld willen we hier dit jaar  vanaf stappen. Er zijn dus verschillende opties open dit jaar:


Twee en half dag kamp

De klassieker! Maandag, dinsdag en woensdag een halve dag kamp, blijven slapen in een tentje of op de slaapzaal. Alles erop en eraan.

Kosten: Twee hele dagen vakantieopvang + een eigen bijdrage van 50 euro.


Dag kamp
Voor diegene die het nog een beetje spannend vinden. De kinderen kunnen op maandag of dinsdag aanhaken om mee te doen met de activiteiten. Optie voor blijven slapen kan zeker, maar is niet verplicht. Ontbijt en avondeten inbegrepen.

Kosten per dag en per kind: Een hele vakantieopvang dag afnemen + een eigen bijdrage van 25 euro.


Opties slapen

Blijven slapen in een zelf meegenomen tentje
De kinderen kunnen buiten slapen in een meegenomen tentje. Hoort het beste bij de klassieke kamp ervaring, maar is niet voor iedereen. Daarom:


Blijven slapen in de slaapzaal (jongens en meisjes apart)
Er zijn twee slaapzalen beschikbaar op het terrein. Jongens en meisjes apart. Lekker slapen op je zelf meegenomen slaapmatje.


De Mix
De ouders zijn vrij om een combinatie te maken van het alles hierboven genoemde. Dus als Johannes alleen op dinsdag wil aansluiten en halverwege toch wil blijven slapen omdat die vrienden voor het leven heeft gemaakt kan dat. Slaapspullen moeten wel door ouders en of verzorgers gebracht worden.
 
*De keuzes voor een dagkamp of de klassieker bedragen verschillende prijzen. De rekensom is als volgt: Per kind per dag een hele vakantieopvang dag afnemen + een eigen bijdrage van 25 euro. Voor twee dagen is dat dus 50 euro plus twee vakantie dagen. De woensdag krijgen jullie van Mundo.


Ouderavond & extra informatie


Na het inschrijven wordt alle mogelijk denkbare informatie via de email opgestuurd, (graag per kind inschrijven). Hierbij zit de paklijst, tijdsplanning, de nummers van de kampleiding, etc. Verder houden we natuurlijk ook weer een ouderavond, deze vind plaats op dinsdag 2 juli. De ouderavond vind plaats op het service bureau gelegen op Marconiweg 2c te Schiedam. We starten om 20.00. Helaas is het wel betaald parkeren bij ons in de straat. Als je aanwezig wilt zijn op de ouderavond, laat het ons dan even via een aparte email weten.Voor vragen of opmerkingen (typ fouten daargelaten) kunt u mailen naar max@kinderopvangmundo.nl of stuur een appje of belletje naar 0630446346.

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram