Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Maak je eigen One-take video in de voorjaarsvakantie thuis of bij Mundo!!

In de voorjaarsvakantie gaan de kinderen van Mundo schitteren in een heuze ‘’One-take’’ videoclip. Dit is een film waarbij de camera in een keer doorgaat met filmen. Zonder te stoppen of pauze te nemen, fade in’s en zogenaamde scene transistions.

Onder begeleiding van de Pedagogisch Medewerkers van de locaties gaan de kinderen hun eigen korte videoclip regisseren, plannen, voorbereiden, testen en natuurlijk ook uitvoeren. Ze mogen zelf filmen, regisseren, de route uitstippelen, de acteurs schminken, het decor maken, bepalen wat we gaan filmen en nog veel meer. Vervolgens word de video naar een medewerker van het Activiteitenteam gestuurd en die maakt en een super toffe videoclip van voor jullie!

Lijkt het je kind(eren) te gek om hieraan mee te doen, kijk dan in het rooster hieronder wanneer op uw locatie op welke dag de videoclip word opgenomen in de voorjaarsvakantie. Wel willen we er even bij vermelden dat wanneer er geen aanmeldingen op de locaties zijn voor de gekozen dag het zou kunnen dat deze dag geruild word naar een ander moment zodat de kinderen wel mee kunnen doen.


  • Maandag 22-02 – 9:00/12:00 : Frida Dida, De Buurvrouw, Meidoornsingel, Bizet.
  • Maandag 22-02 – 13:00/16:00 : Talma, Kleine Arent, Quadratum, Isaac Hubert.
  • Dinsdag 23-02 – 9:00/12:00 : Stadhouders, Puur, Dr. Schaepman Ridderkerk.
  • Dinsdag 23-02 – 13:00/16:00 : Singel, Galilei, Windas, Dr. Schaepman Barendrecht.
  • Donderdag 25-02 9:00/12:00 : Salamanderveen, Vuurvogel, Kickerhoff, Mmaas, Schenkel, Anker, Nieuwenoord, Mr. van Eijck, Margriet, Prins willem Alexander.

  • De kinderen van de locaties Frida Dida, Meidoorn, Bizetlaan, Stadshouders, Schaepman Ridderkerk, mogen de opnames via WeTransfer sturen naar janneke@kinderopvangmundo.nl
  • De kinderen van de locaties Buurvrouw, Kleine Arent, Puur, Singel, Schaepman Barendrecht, Kickerhoff, Mmaas, Nieuwenoord, Prins Willem alexander, Margriet, Mr. van Eijck mogen de opnames via WeTransfer sturen naar melanie@kinderopvanmundo.nl

Als je niet naar de BSO kan komen door welke redenen dan ook, dan hebben wij ook aan jou gedacht!! Want voor kinderen thuis is het ook mogelijk om mee te doen aan deze activiteit. Bekijk hieronder de instructie filmpjes waarin word uitgelegd hoe je dit kan doen of klik op de knop om op de YouTube pagina te komen van Kinderopvang Mundo voor de instructie video.

Dansinstructie filmpje
Danskostuum maken
Spreekballon maken

*De opgenomen One-take video clips zullen alleen voor interne doeleinden gebruikt worden, deze worden dus niet gedeeld op Sociale Media.

Voor vragen of extra uitleg mail dan naar: activiteitenteam@kinderopvangmundo.nl

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram