Facebook Mundo kinderopvang Volg ons via Youtube Volg ons via Instagram

Mundo Journaal aflevering 1

Sinds de eerste Lock down vorig jaar doet Kinderopvang Mundo zijn best om jullie als ouders en verzorgers bij te staan in deze gekke tijden. Het Activiteitenteam heeft een heus YouTube kanaal opgericht: De Digitale Opvang van Mundo. Onze digitale opvang is een YouTube platform gevuld met allerlei verantwoorde activiteiten die de kinderen zelf kunnen doen.


Op dit moment is het Activiteitenteam druk bezig met het maken van het Mundo Journaal: Een reeks van meerdere aan elkaar aansluitende afleveringen over de kinderen van Mundo.  Zo gaan we samen met de kinderen een ‘’Ik mis je pizza’’ maken en gaan we verschillende talenten van de kinderen in kaart brengen. Maar ook samen dansen en muziek voor families maken. Of wat denk je van de schatkist van de natuur ontdekken? Zodoende willen we aan de buitenwereld laten zien wat voor ontzettend gave kinderen we bij Mundo mogen opvangen en om een gevoel van samenhorigheid en welbevinden aanwakkeren bij de kijkers van het Mundo TV. Bekijk hieronder het promofilmpje!

Trailer aflevering 1

Op dinsdag 2 februari om stipt : 16:33 uur zal het dan echt zover zijn en zal de eerste aflevering van het Mundo Journaal online komen.

Tijdens deze aflevering zal Florentyna samen met Chiara een “ik mis je pizza” maken, Max gaat op ontdekkingsdocht door de natuur en vertelt je over miljoenen wezentjes die er zijn maar die je niet ziet en Femke daagt Farhad uit met haar talent!


Ben jij of ken jij iemand die ook mee wil doen aan zon super gave aflevering van het Mundo Journaal? Geef je dan op bij ons via de desbetreffende personen van het Activiteitenteam:

Ik mis je pizza – Florentyna
florentyna@kinderopvangmundo.nl

Wil jij samen met Florentyna een pizza voor iemand maken die je heel erg mist? Of wil je iemand bijvoorbeeld bedanken? Geef je dan bij haar op!!

Show je talent – Farhad
farhad@kinderopvangmundo.nl

Kinderen mogen hun tofste trucje laten zien aan Farhad en hem uitdagen of hij het na kan doen… Ben jij of ken jij iemand die een super goed trucje kan? geef je dan op bij Farhad!!

Dansoptreden – Melanie
melanie@kinderopvangmundo.nl

Wil jij een optreden geven voor iemand op het balkon/de tuin of bij het voorraam? Alleen of samen met je vriend of vriendin? Geef je dan op bij Melanie!

Portret tekenen – Lisa
lisavanderbreggen@kinderopvangmundo.nl

Lijkt het jou leuk om geïnterviewd te worden door Lisa terwijl Lisa een portret tekening van je maakt? Geef je dan op bij Lisa!!

Persoonlijk lied – Mark
mark@kinderopvangmundo.nl

Muzikaal talent gaat met Mark een eigen lied schrijven en optreden bij iemand naar keuze! Vind jij dit ook leuk om te doen? Geef je dan op bij Mark!

De natuur in met Max
max@kinderopvangmundo.nl

Met Max gaan we de schatkist van de natuur ontdekken. Er gaan geen kinderen mee op pad met Max, maar mochten er ideeën zijn, kom maar op!


Heb je zelf een ander super tof idee? Dan ben je altijd welkom om naar ons te mailen! Doe dat via activiteitenteam@kinderopvangmundo.nl

Contact

Kinderopvang Mundo
Marconiweg 2c
3112 EP Schiedam

T 010 246 1133
E info@kinderopvangmundo.nl
IBAN NL16 ABNA 0593 9842 34

BTW nummer NL8125.88.460.B01

Download onze apps

Get it on Google Play   Download in the App Store

Volg ons

Volg ons via Facebook   Volg ons via Youtube   Volg ons via Instagram