BSO Bizetlaan

Kenmerken

Regiomanager
Ester Verkerk
T 06 21 38 82 61
E ester@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
T 010 246 11 40 (08:30 - 13:00 uur)
E ouderkind@mundo.nl

Neem contact op met de locatie
06 15 90 51 28
Klik op het LRK nummer voor het meest recente GGD rapport van deze locatie.

LRK-nummer: 146715135 KvK-nummer: 29949238

Omschrijving

We vangen op deze locatie de kinderen op van basisschool Eduard van Beinum met voorschoolse en naschoolse opvang. Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt. En bij de naschoolse opvang maken de kinderen er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellige boel van.

Binnen- en buitenruimte

BSO Bizetlaan heeft een ruimte ingericht in Mundo s thema Grand Café met een gezellige relaxhoek. Aan het Grand Café grenst het winkeltje (de Winkel van Sinkel) waar de kinderen graag spelen. Daarnaast hebben we een ruimte ingericht met daarin een klein theater en een gedeelte van oma’s woonkamer.  En we maken gebruik van het speel(gym)lokaal van de school.

Activiteiten, bewegen en spelen

Vaste, ervaren en zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers doen er alles aan om er voor het kind een leuke dag of middag van te maken. Elke dag worden er activiteiten aangeboden, zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten, koken, sporten of gewoon even lekker met een vriendje spelen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd. De kinderen kunnen zich bij ons na een inspannende schooldag even heerlijk op hun eigen manier ontspannen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO Bizetlaan bevindt zich in basisschool Eduard van Beinum en is bereikbaar met tram 4 halte Molenlaan (eindpunt). Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten wandelen naar de BSO.

Oudercommissie

BSO Bizetlaan heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.

Leuke weetjes over BSO Bizetlaan!
Doe je mee met spelen en hutten bouwen in het bos?
Want daar houden wij van!
Hou je van lekker eten?
Nee? Maar toch zeker wel als het cupcakes zijn?