BSO Bizetlaan

BSO Bizetlaan bevindt zich in de basisschool Eduard van Beinum in Rotterdam Hillegersberg. Binnen de school zijn twee ruimtes ingericht tot een hele gezellige buitenschoolse opvang waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.
Adres

Bizetlaan 2 | 3055 SB Rotterdam | Routebeschrijving

Contact

Locatie: 06 15 90 51 28 | Emailcontact: bizet@kinderopvangmundo.nl

Vragen over deze locatie of je inschrijving?
Neem contact op met de Planner van deze locatie.
010 246 11 40 | saskia@kinderopvangmundo.nl 

PM+
Fikria Bilal
T 06 47 03 71 25
E fikria@kinderopvangmundo.nl

Clustermanager
Marinke Soeters
T 06 30 39 61 66
E marinke@kinderopvangmundo.nl

LRK-nummer:
146715135

KvK-nummer:
29949238

Kinderen die naar de basisschool Eduard van Beinum gaan zijn altijd welkom. Gaat je kind naar een andere basisschool en wil je toch gebruik maken van de BSO neem dan contact op met onze Ouder& Kind Services om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze locatie wordt voorschoolse en naschoolse opvang aangeboden. Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen genieten van een door Mundo verzorgd ontbijt. En bij de naschoolse opvang maken de kinderen er samen met de vaste pedagogisch medewerkers elke middag een hele gezellige boel van.

Binnen- en buitenruimte

BSO Bizetlaan heeft een ruimte ingericht in Mundo s thema Grand Café met een gezellige relaxhoek. Aan het Grand Café grenst het winkeltje (de Winkel van Sinkel) waar de kinderen graag spelen. Daarnaast hebben we een ruimte ingericht met daarin een klein theater en een gedeelte van oma’s woonkamer.  En we maken gebruik van het speel(gym)lokaal van de school.

Activiteiten, bewegen en spelen

Vaste, ervaren en zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers doen er alles aan om er voor het kind een leuke dag of middag van te maken. Elke dag worden er activiteiten aangeboden, zoals knutselen, bouwen, gezelschapsspelletjes, buitenspeelactiviteiten, koken, sporten of gewoon even lekker met een vriendje spelen. De tijd die de kinderen doorbrengen op de BSO zien we als vrije tijd. De kinderen kunnen zich bij ons na een inspannende schooldag even heerlijk op hun eigen manier ontspannen.

Regelmatig krijgt de locatie bezoek van het Activiteitenteam van Mundo. Zij hebben ieder hun specialisatie: sport en spel, natuur en kunstzinnige activiteiten. In de vakanties of de ADV dagen is het extra feest. Dan staan er geregeld uitstapjes, workshops en bijzondere activiteiten op de agenda.

Landelijk Register Kinderopvang

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang kun je het meest recente GGD-inspectierapport van de locatie inzien. Ook de gegevens van de locatie en het Landelijk Registratienummer Kinderopvang kun je daar vinden. Als je op het registratienummer klikt, krijg je een overzicht van de locatiegegevens te zien.

Registratienummer 146715135

De laatste inspectie van deze locatie heeft plaatsgevonden in Januari 2017.

Bereikbaar met het openbaar vervoer

BSO Bizetlaan bevindt zich in basisschool Eduard van Beinum en is bereikbaar met tram 4 halte Molenlaan (eindpunt). Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten wandelen naar de BSO.

Oudercommissie

BSO Bizetlaan heeft een actieve oudercommissie. De leden horen graag van je als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je zelf ook in de oudercommissie zitting nemen? Klik hier om contact met hen op te nemen.